Cansuyu Dr.Mahmut Koçak’ı ziyaret etti

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği başlattığı "Dayanışma ve Kaynaşma Ziyaretleri" kapsamında, Dr. Mahmut KOÇAK'ı ziyaret etti.

İnsan İlişkileri Mühim..

Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet DEMİR; "Toplumsal uzlaşma ve müreffeh bir istikrar için, insan ilişkilerinin önemli olduğu ve zamanımızda buna daha fazla ihtiyaç duyulduğuna dikkat çekmek maksadıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini" belirterek, bu aktivite kapsamında, "İstişare Heyeti ile birlikte, İYİ Partiden Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı olan Dr. Mahmut KOÇAK'ı seçim bürosuna uğrayarak, hasb-i hal edildiğini ve çalışmalarında başarılar dilediklerini" ifade etti.

Görevimizin Bilincindeyiz.

Seçim bürosunda ağarladığı Cansuyu Heyetinin gerçekleştirdiği bu ziyaretten memnun olduğunu dile getiren Dr. Mahmut KOÇAK, "bireysel olarak ihtiyaç sahiplerine ulaşmak günümüzde oldukça zor durumdadır. Bu kapsamda Yardımlaşma Derneklerinin ehemmiyeti önem arz'etmektedir. Cansuyu Derneğinin Ülkemiz yanı sıra Asya, Avrupa ve Afrika kapsamında yapmış olduğu yardım faaliyetlerini heyecanla takip etmekteyiz. Bizlerde üzerimize düşen vazifeyi icra ve 'CAN SUYU' olmaktan çekinmeyeceğimizi belirtmek isterim. Ziyaretlerinden dolayı Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet DEMİR ve İstişare Heyetine şükranlarımı sunarım" dedi.

Editör: Haber Merkezi