Cansuyu CHP İl Başkanını ziyaret etti

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

CANSUYU İstişare Heyeti olarak başlatılan "dayanışma - kaynaşma" ziyaretleri kapsamında, kısa bir süre önce CHP İl Başkanlığına atanan Nevzat ERCAN ve Yönetim Kurulu ziyaret edildi.

Birlik - Beraberlik içinde olmak

CANSUYU İl Temsilcisi Mehmet DEMİR ve İstişare Heyeti, CHP İl başkanlığı makamında ağarlandı. Vazifeye atanan Nevzat ERCAN ve ekibinin, Devletimiz ve Milletimizin istikbali için yapacağı başarılı çalışmalar noktasında atacakları her adımın devamlı olacağının altını çizen Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet DEMİR, derneğin kuruluş gaye ve hizmet politikaları hususunda da başkan ERCAN ve ekibine bilgilendirmeler yaptı.

Dayanışma için paylaşmak

Cansuyu Heyetinin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu dile getiren CHP İl Başkanı Nevzat ERCAN, 'yardımlaşma olmazsa kaynaşma ve tabii ki birliktelik olmaz. Bunun için ne şartta olursa olsun ihtiyaç sahiplerinin eksiklerini gidermek uğruna toplumsal faaliyetler gerçekleştirmek ve bunu ehemmiyetle icraate dönüştürmek zorundayız. Ziyaretimize gelen Cansuyu Heyetine teşekkürlerimizi sunuyor ve çalışmalarında üzerimize düşen vazife olduğunda destek olmaktan kaçınmayacağımızı belirterek başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi