Cansuyu bu Ramazan yine yoksulların yanında olacak

Afyonkarahisar Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği, 2017 Yılı Ramazan ayı öncesinde tüm hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan boyunca yoksullara sizlerin yardımlarını ulaştırmak için hazırlıklarını bitiren dernek, bu yıl Diyanetin belirlediği rakamlarla birlikte, Kumanya bedeli 80 lira iftar bedelini de 10 lira olarak hayırseverlere duyurdu.

“Kazancımız Allah için verdiğimizdir” sloganıyla yola çıkan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yine her yıl olduğu gibi bu yılda, Yoksullara sizler sayesinde ulaşacak. Derneğin Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Demir, konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

“Çok şükür bir Ramazan ayına daha kavuştuk. Allah cümle Müslüman kardeşimize sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde Ramazan ayı geçirmesini nasip eylesin İnşallah. Her yıl olduğu gibi yine bu yılda çok sayıda ihtiyacı olan yoksul kardeşlerimize, Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak el uzatacağız.

Ramazan ayı boyunca elimizden geldiği kadar yoksul kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Bu Ramazan yine ilimizin çeşitli noktalarına konu ile ilgili olarak, bilgilendirme afişlerini asıp çok sayıda hayırsevere ulaşarak broşürlerimizi dağıtacağız. Ve onların bizlere ulaştırdığı yardımları bizler de Cansuyu Derneği olarak, fakir ve yoksul kardeşlerimize ulaştıracağız.

Bunun yanında Dernek olarak yine Afrika’da ve Dünya’nın çeşitli bölgelerinde ihtiyaç sahiplerimize ulaşıyoruz, yine buralarda su kuyuları, gıda yardımları, giyim yardımları hatta nakdi yardımlar yapıyoruz. Allah tüm hayır severlerimizden razı olsun.

Yardımda ve bağışta bulunmak isteyen hayırseverlerimiz için, Türkiye’nin her yerinden rahatlıkla ulaşılabilecek telefonumuz 444 66 39 numaralı telefondan bizlere ulaşabilirler . yine bunun yanında Türkiye Finans, Vakıfbank, Kuveyt Türk, Ziraat Bankası, Halk Bank ve PTT şubesi hesaplarımızdan bağışta bulunabilirler.

Ben bu vesile ile bir kez daha tüm İslam aleminin mübarek Ramazan-ı şeriflerinin hayırlara vesile olmasını temenni eder saygılarımı sunarım “ Dedi.

Editör: Haber Merkezi