Cansuyu Afyon Temsilciliği çocukların cıvıltısıyla şenlendi.

Işıklar Balı Sultan İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, eğitimcileri Kerime Akyol ve Fatma Uyar Geçit eşliğinde Cansuyu Afyonkarahisar Temsilcisi Mehmet Demir'i ziyaret etti.
Ziyaretin ilk basamağında hazırladıkları çiçeği Mehmet Demir'e takdim eden öğrenciler, avukatlık meslek hayatında ve dernek çalışmalarında başarılarının daimiyetini diledi. Cansuyu Dernek faaliyetleri ile alakalı bilgiler alan öğrenciler, harçlıklarından biriktirdikleri paraları "yetim kardeşlerimizin ihtiyaçlarında kullanılsın" diyerek Cansuyu'na bağışladı.
 
Işıklar Balı Sultan Öğrencilerinin ziyareti yanı sıra, duygusal davranışlarından dolayı memnun olduğunu ifade eden Cansuyu Temsilcisi Mehmet Demir; "Çocuklarımız bizim herşeyimiz. Onlar adeta boş bir kaset gibidir, ne yüklersek onu dinleriz. Yarınımızı güvenle teslim edeceğimiz çocuklarımıza her ne şekilde olursa olsun sahip çıkmalı ve onları doğruluk-dürüstlük temelinde birlik-beraberlik şiarıyla yetiştirmeliyiz. Başta anne-babaları olmak üzere eğitimcileri Kerime Akyol ve Fatma Uyar Geçit'i tebrik ediyorum. Deneğimize gelerek bizleri onure eden çocuklarımızı, bütün çocuklarımızın temsilcisi olarak gözlerinden öpüyorum" dedi".
 
Ziyaret esnasında Mehmet Demir tarafından Cansuyu rozeti takılarak "fahri gönüllü" yapılan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.
 
Editör: Haber Merkezi