CANDIK CANAN OLMAYA GELDİK
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Afyonkarahisar İl Başkanlığı “Candık Canan Olmaya Geldik” projesiyle yollara düştü.
Afyonkarahisar Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada; öncelikle İl Ocak Başkanlığı hizmet binasının bulunduğu mahalleden başlatılan gönül seferberliğinde akabinde adım adım ilerleyerek tüm şehrimizin her mahallesinin her sokağının kapı kapı gezilerek bu harekete tüm vatandaşlarımızın dâhil edileceğini yılmadan yorulmadan çalışılacağı belirtildi.
Anılan projenin detayları ile ilgili konuşan Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanı Emre Burak TAĞ yaptığı açıklamasında;
“Afyonkarahisar Ülkü Ocakları olarak yaşadığımız şehrin geleceğine yön verebilmek, yetişen neslin nitelikli bireyler olarak yetişmesinde; düşünen, sorgulayan, araştıran bireyler olarak yarınlara söz söyleyebilmesi adına Türklük ve Müslümanlık şuuruyla yaşayabilmesi ve bu şuuru yaşatabilmesi için Ocağımız Asenaları sorumlusu Havvana Gencer öncülüğünde ve Üniversiteli Ülkü Neferi kardeşlerimizle yollara düştük.
Kapısını çaldığımız her hanenin annelerine, nenelerine, teyzelerimize toplumsal hayatta sizlerinde bir yeri var diyerek onları hanımlarımızın çalışmalarını yürüttüğü dikiş-nakış kurslarına davet ederken;
Evlerdeki ilköğretim öğrencisi olan yaşı küçük yüreği büyük geleceğimiz olan çocuklarımızı da üniversiteli ağabeyleriyle ve ablalarıyla ders çalışabilmeleri adına dersliklerimizde bir araya getiriyoruz. Aynı zamanda hanımlarımızdan gelen talep doğrultusunda da hafta sonları onlara Kur-an’ı Kerim dersleri başlatıyoruz.” Diyerek sözlerini devam ettirdi.
Editör: Haber Merkezi