ÇANAKÇI, BORSA BAŞKANI MÜHSÜRLER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Avrupa Birliği (AB), KOBİ’lerin ve girişimciliğin desteklenmesi ve gençlere girişimciliğin özendirilmesi için; AB’nin, ulusal otoritelerin ve diğer ilgili kuruluşların faaliyetlerini bir marka altında yaygınlaştırmak amacıyla, 2009 yılından beri Avrupa KOBİ Haftası yaklaşımını sürdürmektedir. Bu kapsamda ülkeler her yıl Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen bir hafta boyunca kendi seçtikleri temalar çerçevesinde Avrupa KOBİ Haftası’nın mantığına uygun etkinlikler düzenlemektedir.
KOSGEB’in ulusal kamu koordinasyonunu yürüttüğü Avrupa KOBİ Haftasında Türkiye, 2009 yılından itibaren diğer 37 katılımcı ülke ile birlikte yer almaktadır.
Avrupa KOBİ Haftası bu yıl 21-27 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleşecektir. Bahsi geçen süre zarfında, il mülki amirlerinin, rektörlerin, oda başkanlarının vs. ziyaret edilerek Avrupa KOBİ Haftası ve KOSGEB faaliyetleri konusunda bilgi aktarımı yapılmaktadır. Bu kapsamda KOSGEB Afyonkarahisar Müdürü Mustafa ÇANAKÇI tarafından  Afyonkarahisar Ticaret Borsası’na 21/11/2016 tarihinde bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaret esnasında Ticaret Borsası Başkanı Mehmet MÜHSÜRLER ve yönetim kurulu üyelerine KOSGEB Müdürü Mustafa ÇANAKÇI tarafından,  Avrupa KOBİ Haftası,  KOSGEB faaliyetleri  ve KOSGEB’in girişimciliği özendirmesi kapsamında yapılan faaliyetler hakkında bilgi vererek,  Ticaret Borsası Yönetimine girişimcilik projeleri konusunda KOSGEB’le yapmış oldukları etkin işbirliği için teşekkür etmiştir.
 
Editör: Haber Merkezi