“Çalışma hayatıyla ilgili en önemli adımları AK Parti attı”

  1. Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle mesaj yayımlayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti'nin, iktidara geldiği günden bu yana çalışma hayatıyla ilgili önemli adımlar attığını söyledi. Özkal, AK Parti'nin hem istihdamın artması hem de işçinin ve emekçinin hak ve kazancının arttırılması için önemli düzenlemeler yaptığını belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların, Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Milletvekili Hatice Özkal, “AK Parti, iktidara geldiği günden bu yana iş hayatının geliştirilmesi ile sosyal devlet alanında önemli adımlar attı. Ülkemiz çalışma hayatının tarihine bakıldığında; Cumhuriyet tarihi boyunca bu alanda atılmış en önemli adımların AK Parti iktidarları döneminde olduğunu görmek mümkün olacaktır. Son 15 yıl içinde hem kalkınma hamlelerini hayata geçirdik hem yeni istihdam olanakları oluşturulduk hem de işçilerimizin çalışma hayatını iyileştiren reformları yaptık.” dedi.

Tüm dünyada resmi olarak kutlanmasına rağmen Türkiye'de resmi olarak kutlanmayan 1 Mayıs'ın da AK Parti döneminde resmi tatil olarak kutlanmaya başlandığını hatırlatan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal; “Biz, Peygamber Efendimizin (SAV); ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan ödeyiniz’ hadisi uyarınca emeğin kutsallığına inanıyor ve ülkemizde çalışan, emek harcayan herkesin emeğini tam olarak alması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çalışanlarımızın ve işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi