“Çağrım sana, kulak ver”

6'lı masanın algı operasyonlarına karşı Türk Milletini uyarmak için ‘Çağrım Sana’ başlığı altında kampanya başlattıklarını söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, Genel merkez tarafından hazırlanan 'Çağrım Sana' başlığıyla ile ilgili mesajlar, Türkiye'nin birçok bölgesinde panolarda görsel olarak yer almıştır.

Kocacan, “Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte, 'Çağrım Sana' mesajlarında ise; 'Biz birlikte Türkiye'yiz diyorsan Çağrım Sana', 'Paylaşılacak vatanım, vazgeçilecek insanım yok diyorsan Çağrım Sana', 'Her yöremizi kardeş, her insanımızı aziz biliyorsan Çağrım Sana', 'Bu millet, bu vatan, bu bayrak benim diyorsan Çağrım Sana', 'Milli birlik ve huzurlu yarınlar için Çağrım Sana', 'Önce ülkem ve milletim diyorsan Çağrım Sana' cümleleri yer almaktadır. 'Çağrım Sana' başlığıyla hazırlanan bir cümlelik mesajlardan sonra 'Çağrım Sana Kulak Ver' başlığıyla Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin seslendirdiği bir video ile kamuoyuna duyuruldu. 'Çağrım Sana kulak ver' başlığıyla sunulan metinde ise; Bin yıllardır tarih sahnesinde türlü oyunlarla mücadele eden kutlu milletin ferdisin. Ana yurdundan bu yana, iyi ve kötü günlerinde birlik olduğunda kazandın, bölündüğünde kaybettin. Gün geldi yurt edinmek için, gün geldi edindiğin yurdu korumak için can verdin, kan döktün. Gün geldi dünyanın en büyük imparatorluklarından birini kurdun, gün geldi neslinin devamı için Anadolu'da Kurtuluş Savaşı verdin. Hep mücadele ettin, hiç yılmadın, hiç bozulmadın. Onurundan gururundan, bağımsızlığından hiç ödün vermedin. Varlığı bildin, yokluğu gördün. Yapılmazı yaptın, imkansızı başardın. Çünkü sen büyük Türk Milletinin bir ferdisin. Kendimizi farklı tanımlayabilir, hayata, ekonomiye, siyasete farklı pencerelerden bakıyor olabiliriz. Ancak ortak noktamız var biliyorum. Vatan... Bağımsızlık... ŞİMDİ ÇAĞRIM SANA: Gel hep birlikte, tam bağımsız, güçlü ve büyük Türkiye'yi 2023'e taşıyalım. dosta ve düşmana Türk Milletinin bir ve beraber olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterelim. Atatürkçü, demokrat, ülkücü, milliyetçi mütedeyyin ne dersen de, kendini nasıl tanımlarsan tanımla, hangi görüş ve fikirden olursan ol önce ülkem ve milletim diyorsan çağrım sana”

“ Türk Milletini uyarmak için ‘Çağrım Sana’ başlığı altında bir kampanya başlatıldı”

Türk milletine 6’lı masanın gerçek yüzünü anlatmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Kocacan, “Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınının, ülke ekonomilerini felç etmesi yetmezmiş gibi, diğer yandan da Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş, ülke ekonomilerini sıkıntıya düşürmüştür. Bu iki olaydan da dünya genelinde etkilenmeyen ülke yoktur. En gelişmiş ülkeler dahi enerji ve gıdaya ulaşma sorunu yaşarken, yükselen fiyatlar tüm insanlığı ekonomik sıkıntıya sokmuştur. Ülkemiz ise bu süreçte diğer ülkelere göre en az bir şekilde etkilenmiştir. Bunu fırsat bilen başını CHP’nin çektiği 6’lı masa, ekonomik sıkıntıların sadece Türkiye'de yaşanıyormuş gibi algı oluşturmaya çalışmaktadır. Türkiye'nin son hızla 2023 seçimlerine doğru yol aldığı bir süreçte ekonomik sıkıntıları Cumhur İttifakı'nı yıpratma aracı olarak kullanmaya başlaması ve bunun üzerinden siyaset yapmayı fırsat bilmişlerdir. Son yıllarda bölgesinde lider ülke olma stratejisini başarıyla uygulayan Türkiye'nin hamlelerini durdurmak isteyen küresel güçler ve içerideki işbirlikçileri, Türkiye'yi dizginlemek ve kontrolleri altına almak için elerlinden geleni geçmişte olduğu gibi bugünde yapmaktadırlar. Türkiye'nin son 40 yılda terörle mücadeleye harcamak zorunda kaldığı 2 trilyon doların, ekonomik sorunların esas nedenlerinden birisi olduğunu aslında bilmeyen yoktur. HDP'nin, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olduğunu bilmeyen de yoktur. FETÖ'nün, 15 Temmuz'da ABD'nin desteğiyle Türkiye'yi ele geçirmeye kalkıştığını da bilmeyen yoktur. Cumhur İttifakı'ndan rahatsız olanlar, 2023 seçimlerine giderken 6’lı masayı desteklediğini ve desteklemeye devam edeceklerini de bilmeyen yoktur. Tüm bu bilinenlere rağmen, HDP'yi meşrulaştırma çabası gösteren, Selahattin Demirtaş'ı, Osman Kavala'yı ve FETÖ'cüleri hapisten çıkarma vaadleri sunan, 6'lı masa, ekonomik sıkıntıları ileri sürerek algı oluşturma çabalarına rağmen Türk Milletini kandıramayacaklardır. Yaşanan bu gelişmeler üzerine Bilge Liderimiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatları ile 6'lı masanın muhalif ittifaktaki siyasi partilere oy verilmemesi konusunda Türk Milletini uyarmak için ‘ÇAĞRIM SANA’ başlığı altında bir kampanya başlatmıştır. Türk milletine 6’lı masanın gerçek yüzünü anlatmaya devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi