Çağlar, “HDP Derhal Kapatılmalıdır.”

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Süleyman Çağlar Anayasa Mahkemesinin HDP’nin kapatılmasıyla alakalı iddianameyi kabul etmesi üzerine bir açıklama yaptı.

‘’ Anayasa Mahkemesinin HDP’nin kapatılması istemini esastan görüşecek olması bizi ve Büyük Türk Milletini ziyadesiyle memnun etmiştir.

Kapatma davasının hiçbir siyasi yönü yoktur.Hem iç hukuka hem de uluslar arası hukuka aykırı değildir.

İnşallah bu süreç hukuk içerisinde işleyecek,HDP kapatılacak ve tüm dünyaya terör ve teröristin temsilcilerinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde barınamayacakları gösterilecektir.

HDP SİYASİ PARTİ DEĞİLDİR.

Şimdi bakıyorum bazı parti temsilcileri ‘’biz parti kapatmaya karşıyız ‘’diyorlar.Behey vicdansızlar,merhametsizler,şuursuzlar..

Kırkbeş bine yakın insanımızı katleden pkk terör örgütünün temsilcisi olan hdp ne zamandan beri sizin gözünüzde parti sıfatı taşıyor.

PKK ve HDP Kürt kardeşlerimizin temsilcisi değildir.HDP, PKK’nın meclisteki maşası,PKK ise küresel emperyalist güçlerin paçavrasıdır.

Diyarbakırda bankamatikten para çekerken arkalarından kahpece vurulan uzman çavuşlarımızı katleden pkk’nın meclisteki kravatlı temsilcilerinden siyasi parti olur mu?

93 yılılnda Siirt’in derince köyünde biri henüz 9 aylık bir bebekle birlikte 12 çocuğu katleden bebek katili öcalanın meclisteki emir erlerinden siyasi parti olur mu?

11 aylık bedirhan bebek ve annesini patlayıcı ile şehit eden canilerin meclisteki temsilcisi olan HDP’den siyasi parti olur mu?.

Biz sırtımızı PKK’ya,HDP’ye ve Öcalan’a dayıyoruz diyenlerden,Diyarbakıra Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz diyenlerden siyasi parti olurmu?

Yasin Börü ve Arkadaşlarının katillerinden siyasi parti olur mu?

Bu sebeple HDP derhal kapatılmalıdır.HDP’li Belediyelerin tamamına kayyum atanmalıdır.HDP’li Belediyeler vasıtasıyla PKK’ya para aktarılmaktadır.

Büyük Türk Milletinin vergileriyle oluşan hazineden HDP’ye her sene 57 milyon (57 trilyon) tl hazine yardımı yapılıyor.HDP bu parayı PKK’ya aktarıyor.

HDP kapatılırsa başka bir isimle tekrar açılır diyorlar.Meclisteki partiler bir araya gelip ‘’terör ve terör örgütüyle bağı bağlantısı olan parti kurulamaz’’ diye anayasa değişikliği yaparlar olur biter.

Bir de HDP kürt seçmenlerin oyuyla barajı aşıyor.HDP kapatılınca Kürt seçmenlerin iradesi gasp olmuş olur diyenler var. Eli kanlı PKK’nın maşası olan HDP kürt kardeşlerimizin temsilcisi olamaz.

Kürt kardeşlerimizin temsilcisi Büyük Birlik Partisidir,Ak Partidir,Cumhuriyet Halk Partisidir,Milliyetçi Hareket Partisidir, İyi Partidir ve diğer partilerdir.

Bu vesile Çözüm sürecinde yapılan yanlışları da unutmuş değiliz.Bebek katili Öcalan ile görüşülmesini,mektubunun mecliste okutulmasını,kardeşinin TV’lerde konuşturulmasını ,PKK’lı teröristlerin seyyar mahkemelerde aklanmasını unutmuş değiliz.Çözüm sürecinin başından sonuna kadar karşıyız.Bu süreçte yapılan uygulamalar neticesinde Kürt kardeşlerimiz HDP’nin kucağına itilmiş oldu. HDP legal hale getirilmiş oldu.

Teröriste merhamet Şehitlerimize ihanettir…’’

Editör: Haber Merkezi