CAFELIFE ödülleri 2017

Afyon’un ilk ve tek şehir ve yaşam dergisi CAFELIFE yılın en iyilerinin belirleneceği “TOPRAK İNŞAAT CAFELIFE ödülleri 2017” 2. Kez sahiplerini bulacak.

Cafelife aday belirleme komitesi tarafından toplam 30 dalda Afyon’un en iyi 100 kişi, kurum ve markası belirlendi. Aday belirleme komitesinin gösterdiği isimler Afyon’da 7 kişilik Jüri tarafından ödül almaya hak kazananlar belirlenecek.

Afyon daha iyisini hak ediyor

Cafelife Ödülleri 2017 hakkında Cafelife Genel Yazı İşleri Müdürü Huriye Mazi, kısa bir açıklama yaptı. Mazi, “Afyon her geçen gün artan potansiyeli ile Anadolu’nun dikkat çeken bir şehri. Biz Cafelife’ı çıkartırken bir sloganımız vardı. Afyon daha iyisini hak ediyor. Cafelife dergisi bir Afyon markası olarak doğdu ve şu anda Eskişehir, Uşak ve Kütahya olmak üzrere 4 ile çıkan bölgesel bir dergi haline geldi. İlkini geçen yıl yaptığımız Cafelife Ödüllerinin 2.si ile Afyon’un en iyileri belirlenecek” dedi.

Mazi, “Cafelife Ödülleri 2017’de bir çok yenilik yaptık. Elbette önce Afyon’un en iyilerini seçeceğiz. Ama aynı zamanda Eskişehir, Uşak ve Kütahya’dan da ödül vereceğimiz önemli isimler olacak. Bizim gönlümüzde aday gösterdiğimiz tüm isimler yılın en iyileri. Ancak her ödülde olduğu gibi bir kişi seçilecek ve bunu da değerli jüri üyelerimiz belirliyor. Bizde büyük bir merakla bekliyoruz. Kimlerin ödül alacağı o gece açıklanacak.

Ödüller özel tasarlandı

Artık geleneksel hale gelen Cafelife ödüllerinin 2.si ile Afyonluların karşısına çıkacaklarını belirten Huriye Mazi, “Amacımız Afyon’a değer katan ve marka değerini yükseltecek işlere imza atmak. Çünkü Afyon daha iyisini hak ediyor. Bu nedenle ulusal ödül törenlerini aratmayan bir organizasyonla Cafelife Ödüllerinin 2.sini yapacağız. Ödül töreni artık sadece Afyon değil bölgesel bir hale dönüşüyor. Cafelife için özel tasarlanan ödül heykelciklerimiz şu anda döküm aşamasında ve 40 kişiye verilecek olan ödüller yakında yola çıkacak” diye konuştu.

Sponsorlarımıza teşekkürler

Bu tür organizasyonların tamamı sponsorlar sayesinde olduğunu belirten Mazi, “Dünyanın her yerinde yapılan benzer etkinlikler sponsor desteği ile yapılıyor. Cafelife 2017 isim sponsoru geçen yıl olduğu gibi yine Toprak İnşaat, ana sponsorumuz Birdane Ticaret, Özkanlar, Helvacıoğlu mermer, Kolaylı dinlenme tesisleri ve NGAfyon Thermal Otel. Onların destekleri sayesinde Afyon ulusal yarışma tadında bir organizasyona kavuştu”

Gala NGAfyon’da kavuştu.

  1. aylık bir çalışmanın sonunda 3 Şubat Cumartesi günü yapılacak olan gecede 40 dalda ödül sahibini bulacak. NGAfyon’da yapılacak olan tören kırmızı halı ve kokteyl ile saat 19.00’da başlayacak diyen Huriye Mazi, “Ödül töreni saatler 20.00’ı gösterdiğinde başlayacak. Ödül alacak olanları ve dostlarımızı bu güzel gecede ağırlamaktan onur duyarız” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi