BYEGM teşvik etti, gazeteciler kan bağışladı

Afyonkarahisar'da yerel ve ulusal basın kuruluşlarında görev yapan gazeteciler, Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı'nın daveti ile kan bağışladılar

Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı, Afyonkarahisar'daki gazetecileri kan bağışı yaparak Türk Kızılayı'na destek olmaya davet etti. Paslı'nın bu daveti karşılık buldu. Çok sayıda basın mensubu, Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü binasına gelerek kan bağışladı.

ALTIN MADALYAYA 2 KALDI

Kan bağışının önemine dikkat çeken Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı, "Kan stoklarımızda azalma var. Verdiğimiz kan, can oluyor, aynı zamanda bizim adımıza ağaç dikiliyor. Bir ünite kan, 3 kişide kullanılıyor. Biz 99 kişinin duasındayız. Biz basın mensupları olarak bir farkındalık oluşturalım istedik. Kızılayımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Bu konuda tüm vatandaşlarımız duyarlı olmalı. Her üç kişiden 1'i kan bağışlasa kan bağışı stoğu konusunda sorun yaşamayız" dedi. Paslı'nın 2 kez daha kan bağışlaması hâlinde bu alanda Altın Madalya alacağı belirtildi.

CEMİL PASLI'YA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kocatape Gazetesi Sahibi Sezer Küçükkurt da şu ifadeleri kullandı:

"Türk Kızılayı vatandaşlarımızı kan bağışına çağırıyor. Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı da Türk Kızılayı'na destek olmamız için bize çağrıda bulundu. Biz bu konuda BYEGM Genel Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı'ya teşekkür ediyoruz."

BASIN MENSUPLARINA AŞURE İKRAMI

Kan bağışı sonrasında gazetecilere Basın, Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Cemil Paslı tarafından aşure ikram edildi. Özgül Termal tarafından 400 adet yaptırılan aşure, kan bağışı sonrasında değişen kan değerlerini de dengeledi.

Editör: Haber Merkezi