"Büyük Zafer'in kahramanlarını unutmayız"
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Köksal, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kazandığı zaferin hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının hiç unutulmayacağını belirtti.
Köksal, "Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, 30 Ağustos'ta 'olmaz' denilen bir başarıya ulaşmış, bu başarıyı Türk Milleti'ne adamıştır. Türk Milleti'nin varlık ve yokluk mücadelesinde varlık mücadelesini zaferle taçlandıran büyük Atatürk ve silah arkadaşlarını hiç unutmayacağız" dedi.
Köksal, şöyle devam etti:
"Türkiye Cumhuriyeti bağımsızlığını, özgürlüğünü, dil, din, ırk, mezhep ve inanç farklılığı gözetmeden omuz omuza, el ele vererek kazanmıştır. 30 Ağustos bu nedenle birliktir,  kardeşliktir. Tam bağımsızlıktır ve toprak bütünlüğüdür, 30 Ağustos Zafer Bayramı hem Cumhuriyet'e ve demokrasiye açılan bir kapı, hem de çoğulculuğa ve çok sesliliğe giden yoldur."
 
Editör: Haber Merkezi