“Büyük Taarruz’un Yüzüncü Yılında Afyonkarahisar” Temalı Şiir Yarışması

Afyonkarahisar Yazarlar Ve Şairler Derneği Kent Konseyi İşibirliği İle “Büyük Taarruz’un Yüzüncü Yılında Afyonkarahisar” Temalı Şiir Yarışması Düzenliyor.

İlimizde yeni kurulmuş olmasına rağmen çok sayıda etkinliğe imza atan ve adından sıkça söz ettiren Afyonkarahisar Yazarlar Ve Şairler Derneği “ AFYAŞAD”, Afyonkarahisar Kent Konseyi iş birliği ile valiliğimizin 20.04. 2022 tarih ve 481974419 sayılı olurları ile “Büyük Taarruz’un Yüzüncü Yılında Afyonkarahisar” temalı şiir yarışması düzenliyor.
26 Ağustos 1922’de Kocatepe’de başlayan ve 9 Eylül 1922’de düşmanın denize dökülmesi ile neticelenen büyük zaferin anlam ve öneminin öğrencilerimiz tarafından kıvranılabilmesi. Vatanını, milletini ve bayrağını seven, milli ve manevi değerleri benimseyen, koruyan ve yaşayan nesiller yetiştirilmesi amacıyla düzenlenecek olan yarışmanın iş birliği protokolü KENT KONSEYİ Başkanı Şemseddin YASAN ile AFYAŞAD başkanı Muharrem GÜNAY arasında imzalandı.
İş birliği protokolüne göre;
Yarışmaya ilimiz genelindeki ortaokul ve lise öğrencileri katılacak. Birincilere ödül olarak küçük altın, ikinci ve üçüncülere gram altın verilecek. Ödülleri KENT KONSEYİ karşılayacak.
Daha sonra belirlenecek bir tarih ve yerde ödül töreni yapılacak ve dereceye giren şiirler sahipleri tarafından tören sırasında okunacaktır.

Editör: Haber Merkezi