Büyük Taarruzun 100. Yılında Türkiye’ye Büyük Onur

Dünya Motokros Şampiyonası'nın finali Cumhurbaşkanlığı himayelerinde 3-4 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapılacak.Büyük Taarruzun 100. Yılının kutlandığı Afyonkarahisar’da, Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından MXGP Dünya Motokros Şampiyonası, Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası ve Avrupa Motokros Şampiyonası’nın finali ve şampiyonların bir araya geldiği ödül töreni düzenlenecek.

Organizsyonla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek “Dünyanın en popüler 10 branşı arasında yer alan motokrosta dünya şampiyonlarını Afyonkarahisar’da bir araya getireceğiz. Cumhurbaşkanımızın himayelerinde Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) Türkiye’de 4. kez düzenlenecek. Bu istikrarlı organizasyonumuzun yanına bir de ödül töreni eklendi. Şampiyonanın finalini şehrimizde yapacağız. Dünya ve Avrupa Şampiyonları ödüllerini şehrimizde alacak. Hem şampiyonaya hem de büyük ödül törenine ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Dünya genelinde 186 ülkede yayınlanan Dünya Motokros Şampiyonası’nın final mücadelesi 3-4 Eylül tarihlerinde Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi'nde düzenlenecek.

Editör: Haber Merkezi