Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi’nden Ziyaret

Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Afyonkarahisar’a geldi. Afyonkarahisar Kent Konseyi’nin davetlisi olarak ilimize gelen Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile bir araya geldi.

  1. dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen yaklaşık 200 kişilik ekibi Belediyemiz Sosyal Tesislerinde ağırlayan Başkan Zeybek, konuklarla yakından ilgilendi. Toplumsal yaşamımızın her alanında, iradeleri, yaşam sevinçleri ve başarıları ile hepimize örnek olan, kardeşlerimizin geleceğe umutla ve güvenle bakabildikleri bir dünya temenni eden Başkan Zeybek, “Engelli bireyler bizim göz bebeğimiz” dedi.

Konukları ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Başkan Zeybek, engelli kardeşlerimizle kucaklaşarak yine gönüllere girdi. Programa Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Afyonkarahisar Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. Bursa Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Samet Şahin, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Konuklar gün boyu Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik mekanlarını gezdiler.

Editör: Haber Merkezi