Büro Memur Sen İl Divan toplantısını yqptı

Büro Memur Sen Afyonkarahisar şubesi, İl Divan toplantısını 28.04.2019 Pazar günü Afyonkarahisar Özgül termal tesislerinde gerçekleştirdi. Toplantıya Büro Memur Sen Genel Başkanı Metin Yılancı, Başkan yardımcısı Bilal Oktay Çiçeklitaş, Memur Sen Konfederasyonuna bağlı şube başkanları, İlçe temsilcileri, kurum temsilcileri, Komisyon Başkanı ve üyeleri katıldı.

Toplantıya Ankara’dan teşrif eden Genel Başkan Metin Yılancı, üyelerin özlük, mali ve sosyal hakları ile ilgili müjdeler vererek, görevde yükselme sınavlarının açılması ve 3600 ek gösterge kapsamının genişletilmesi gibi pek çok çalışmalaryaptıklarını belirtti.

Büro Memur Sen Afyonkarahisar şube başkanı Ali Keskin ise, Birlik ve beraberlik ruhunun güçlendirildiği, talep, istek ve sıkıntıların doğrudan genel merkeze iletilebildiği, samimiyetin tüm üyelerimizce hissedildiği bir gün geçirdiklerini, Sendika olarak daima bir eylem ve hareket içerisinde olup üyelerine fayda üretmeye devam ettiklerini belirterek, yetki alanlarındaki tüm çalışanları Türkiye’nin en büyük emek hareketine ortak olmaya, değerler sendikacılığının farkını hissetmeye davet etmiştir.

Editör: Haber Merkezi