“Bu Soyguna Son Verilmelidir”


Sandıklı ilçe teşkilatının haftalık toplantısına katılan Karataş, Saadet Sahada çalışmasını başarılı bir şekilde gerçekleştiren İlçe yönetimine, Belde ve Mahalle başkanlarına teşekkür etti.

2023 YILI, DEĞİŞİMİN VE UMUDUN YILI OLACAK
Karataş şöyle devam etti;
“2023 yılının, değişim, yeni bir başlangıç ve umudun yılı olarak hatırlanacağına inanıyoruz.
Cumhuriyetimizin birinci asrını tamamlayacağımız bu yılda yeni bir dönemi başlatarak, “Yeni Yüzyıl”ımıza yaraşır bir Türkiye’yi inşa etmekte kararlıyız.
Geçmişin hatalarını telafi edeceğimiz, geride bırakılan enkazı kaldıracağımız, travmalarını atlatıp, yaralarını da hep birlikte saracağımız yeni bir dönemin artık şafağındayız.
Ben’den Biz’e giden bu yolu kararlılıkla yürüyecek; şahısların ve partilerin değil; 85 milyonun menfaatini gözetecek, hakkını ve hukukunu koruyacağız.”

“BİR SOYGUN MAHİYETİNDE”
Karataş Sandıklı’da saha ziyaretlerinde vatandaşların özellikle araç muayene ücretlerine gelen fahiş zamlarla ilgili şikayetlerin olduğunu belirterek şöyle söyledi; “Bir cıvata bile sıkmadan insanımızdan alınan bu fahiş araç muayene ücretleri adeta bir soygun mahiyetindedir. Bu soyguna bir an önce son verilmelidir” dedi.

İl Başkanı Karataş, araç muayene ücretlerine gelen fahiş artışı gündeme taşıyarak; “İnsanımızın temel ihtiyaçlarını karşılamakta oldukça zorlandığı, akaryakıta gelen zamlardan dolayı araçlarına dahi binemedikleri bir dönemi yaşıyoruz” diyerek konuşmasına şöyle devam etti;

“Hâl böyleyken yeni yılda araç muayene ücretleri otomobilde 507 liradan 1.130 liraya, büyük araç muayenesinde 685 liradan 1.528 liraya, traktör ve motorlu bisiklet muayenesi 258 liradan 575 lira seviyelerine çıkarılmıştır. Sadece on beş yirmi dakika kadar süren bu işlem için alınan bu fahiş ücret hangi akla ve mantığa dayanmaktadır? Bir cıvata bile sıkmadan insanımızdan alınan bu fahiş araç muayene ücretleri adeta bir soygun mahiyetindedir. Bu soyguna bir an önce son verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi