Bolvadinli Gazetecilerden Milletvekili Taytak’a ziyaret

Bolvadin’de görev yapan yerel gazetecilerden oluşan Bolvadin Gazeteciler Platformu üyeleri Kadir Kalay, Sadık Bosnalı, Hidayet Hicazi Doğruyol, Ertuğrul Sevim ve Barış Ceylan Ak, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ı TBMM'deki makamında ziyaret ettiler.

‘BÖYLE BİR BASIN CAMİASI İLE ÇALIŞACAĞIM İÇİN ŞANSLIYIM’

Milletvekili Taytak, Bolvadin Gazeteciler Platformunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basın kurumu ve bu kurumun emektarları olan basın mensuplarının siyasilerin adeta sesi, gözü ve kulağı olduğunu söyledi. Taytak, "Afyonkarahisar basınımızın renkli, güçlü ve geniş kapsamlı oluşu bizim ayrı bir şansımızdır. Biliyorum ki sizler çok kısıtlı ve zor şartlar altında bu kamu görevinizi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bizler de sizlere her platformda destek olmalıyız. Bolvadin basını gibi memleket meselelerine duyarlı, özverili ve kadirşinas bir camia ile çalışma şansımız olduğu için kendimi şanslı hissediyorum. Bu sebeple önümüzdeki günlerde Afyonkarahisar’ımızda, Bolvadinimizde ve diğer tüm ilçelerimizde faaliyet gösteren basın kuruluşlarını tek tek ziyaret etmek programımda yer alıyor." diye konuştu.

‘TAYTAK’IN DENEYİMİNDEN VE AĞIRLIĞINDAN FAYDALANMALIYIZ’

Bolvadin Gazeteciler Platformu Başkanı Kadir Kalay ise Taytak'e kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, "Mehmet Taytak ismi Bolvadin için çok önemli. Bölgemizin nadir yetiştirdiği siyaset adamına sahip olmamız bizim için bir avantaj olarak görülmeli. Sizin siyaset içindeki deneyiminiz ile ağırlığınızdan faydalanarak şehrimize gelecek hizmet ve yatırımları çoğaltmalıyız. Biliyoruz ki bu konuda üzerinize düşeni fazlasıyla yapıyorsunuz ama biz sizden daha da fazla yararlanmanın peşindeyiz." dedi.

Ziyarette basın mensupları Milletvekili Taytak’a, Bolvadinli hat sanatçısı Ali İrfan Yazıcı’nın yapmış olduğu ay yıldız içersinde Kelime-i Tevhid işlemeli tablo hediye ettiler.

Editör: Haber Merkezi