Bolvadin ve Şuhut SHMYO Mezuniyet Törenleri

Mezuniyet Törenlerinin son gününde Bolvadin SHMYO ve Şuhut SHMYO öğrencilerimiz mezuniyetlerini kutladı. Törenlerin açılış konuşmalarını Bolvadin SHMYO Müdürü Doç. Dr. Emre Atay ve Şuhut SHMYO Müdürü Doç. Dr. Sevim Feyza Erdoğmuş yaptı.

Bu sene okullarından 52 mezun verdiklerini belirten Bolvadin SHMYO Müdürü Doç. Dr. Atay konuşmasında mezunlarımıza başarılı bir gelecek dileyerek iyi temennilerde bulundu. Şuhut SHMYO olarak toplumun sağlığının korunmasını ve geliştirilmesini hedef edinen, insan sağlığı ve etik değerlere önem veren, yeterli bilgi ve beceriye sahip, ulusal ve uluslararası standartlarda hizmet verebilecek sağlık personelleri yetiştirmeyi ilke edindiklerini belirten Doç. Dr. Feyza Erdoğmuş ise bu yıl okullarından sağlık sektörüne 120 mezun kazandırıldığını söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Okumuş konuşmasında insan ve insan sağlığının değerini bilmenin, dürüst olmanın, insanlığa yararlı bireyler olmanın altını çizdi. Bütün mezunlarımızın topluma karşı sorumluluklarının büyük olduğunu belirten Prof. Dr. Okumuş, AFSÜ’nün kapısının mezunlarımıza daima açık olacağını sözlerine ekledi.

Müzik grubunun dinletisiyle devam eden törende dereceye giren öğrencilerimize mezuniyet şiltlerinin ve başarı belgelerinin takdiminin ardından Bolvadin SHMYO birincisi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı mezunu Sezin Ayşe Çetin ve Şuhut Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu birincisi Patoloji Laboratuvar Teknikleri Programı mezunu Sinan Avcı birer konuşma yaptı.

AFSÜ 2021-2022 Mezuniyet Törenleri, hatıra fotoğrafı çekimi ve keplerin atılmasıyla son buldu.

Editör: Haber Merkezi