Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası İle Bolvadin Ticaret Borsasından Vali Güner'e Ziyaret.
Bolvadin ilçesinin ticaret ve sanayi alanında yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler vermek ve Bolvadin ilçesinin istihdamını ve üretimini artırmak, kalkınmasını sağlamak amacıyla hazırlanan plan ve programlar hakkında Valimiz Hakan Yusuf Güner’in desteğini almak üzere Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak ile Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Bayar ve yönetim kurulu üyelerinden bir ziyaret gerçekleştirildi.
Karşılıklı görüş alış verişinde bulunulan ziyarette, Bolvadin ilçemiz için yürütülen başarılı çalışmalardan dolayı memnun olduğunu belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, tüm ilçeleri ziyaret ederek buralardaki iş ve işlemleri, başarıyı yakalamak adına sahip olunan potansiyeli ve yerleşim yerlerinin kendi durumlarına göre bazı eksiklikleri ile ihtiyaçlarını müşahede ettiğini söyledi. Bu istekler ve ihtiyaçlar kapsamında mevcut potansiyelin harekete geçirilmesi için Afyonkarahisar Valisi olarak tüm imkanları seferber edeceğini dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Bolvadin ilçesi bir çok ilçe hatta bir çok ile örnek çalışma ve faaliyette bulunmuştur. Bu anlamda başarılı çalışmalarından dolayı, Kaymakamıyla, Belediye Başkanıyla, Üniversitesiyle, Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsasıyla tüm kurum ve kuruluş temsilcilerini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”dedi.
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in ileri görüşlüğünün ticaret ve sanayi anlamında ilimize büyük katkı sağlayacağını belirten Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Tabak, Bolvadin ilçesine göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Vali Güner’e teşekkürlerini sundu. Bolvadin ilçesinin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu, bilhassa hayır işlerinde kendini ispatladığının altını çizen Tabak, doğru plan ve doğru çalışma ile bu birlik ve beraberliğin ticaret ve sanayi alanında da uygulanabileceğini bu anlamda da Sayın Valimizin desteğini beklediklerini belirtti.
Kendilerini makamda kabul etme nezaketini gösteren Valimiz Hakan Yusuf Güner’e teşekkür eden Bolvadin Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Bayar, Bolvadin için yapılan çalışma ve faaliyetlerde Sayın Valimizin desteğini esirgemeyeceğine emin olduğunu, bu anlamda şükranlarını sunduğunu belirtti.
 
Editör: Haber Merkezi