Bolvadin İYİ Parti 1. Olağan İlçe Kongresi Yapıldı


Bolvadin İYİ Parti 1. Olağan İlçe kongresi 11 Şubat 2018 Pazar günü saat 14.00'de İYİ Parti Bolvadin İlçe Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.


Bolvadin İYİ Parti 1. Olağan İlçe kongresine Bolvadin ilçe teşkilatı ve parti üyelerinin yanı sıra Afyonkarahisar il teşkilatından, Emirdağ, Çay ve Sultandağı ilçe teşkilatından partililer ve misafirler katıldı.

Divan başkanlığını İl Genel Meclis Üyesi İsa Çağa'nın yaptığı kongrede saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, gündemin diğer maddeleri görüşüldü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in mesajı okundu ve seçime geçildi.

Tek listeyle girilen seçimde tüm delegelerin oyunu alan İYİ Parti'nin kurucu ilçe başkanı Hakkı Tokpunar ilçe başkanlığına seçildi.


Tokpunar, "Bizler İYİ partinin ekonomi, sosyal, eğitim ve daha bir çok konularda parti tüzüğümüzde yer alan milli programların, ülkemizi yarınlara, güzel ve İYİ günlere götüreceği inancı içindeyiz, Allah’ın izniyle bunu başaracak ve Türk milletinin birlik ve beraberliğini sağlayacağız. Kongremiz ilçemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim" dedi.


Hakkı Tokpunar başkanlığında oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Ahmet Metin Ata, Ali Dere, Atıf Koç, Cafer Kayabaşı, Cafer Ünal, Fatma Zehra Toker, Gülay Erendur, Hasan Basri Telli, İlyas Kaan Taytak, İsmail Ayber, Kübra Kayabaşı Bülbül, Mehmet Ayar, Mehmet Tekeli, Metin Leblebicier, Murat Karakaya, Nebi Türkaslan, Süleyman Toker, Şehrigül Bulduk, Tevfik Temiz, Tuğba Kayabaşı Tokpunar

Editör: Haber Merkezi