BOLDAV Milletvekili Taytak´ı makamında ziyaret etti

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı(BOLDAV) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet KELEKÇİ ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Fatih GÖNBE, 27.dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet TAYTAK´ı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamına hayırlı olsun ziyaretide bulundular.

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı(BOLDAV) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet KELEKÇİ Milletvekili Taytak Taytak´a kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür etti.Çok sıcak ve samimi bir ortamda yapılan bu ziyaretmizde Milletvekilimizi ziyaretine gelen TBMM’den geçtiğimiz yıllarda emekli olan hemşerimizle Ali DURGUT beyefendi ile karşılaşmamız bizlerin hemşerilik ruhunu kabartarak bizleri ziyadesiyle memnun etti.

Ziyarette konuklarıyla bir süre görüşen Taytak, onlarla hasbihal etmesinin sonrasındaki yapmış olduğu açıklamasında Bolvadinliler Dayanışma Vakfımızın vakıf yöneticilerimizi ve TBMM emeklisi hemşerimiz Ali DURGUT beyi ağırlamaktan memnuniyetlerini ve Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim dedi

Ziyarette vakıf yöneticileri Milletvekili TAYTAK'a Vakfımız yayınlarından “BOLVADİN ANSİKLOPEDİSİ” ile “BOLVADİN’İN YAŞAYAN ÇINARLARI” adlı eserler Milletvekilimize takdim edildi.

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı(BOLDAV) Yönetimi olarak; 27. Dönem MHP Afyonkarahisar Milletvekili TBMM Dilekçe Komisyonu Üyesi olarak şehrimizi ve Kadm Kent Bolvadin ilçemizi Mecliste temsil edecek olan Sayın Mehmet TAYTAK Bey’e başarılar diliyor hayırlı olsun dileklerimizi söylemek istiyoruz.var güçleriyle kentimiz için çalışacaklarına eminiz. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin diyerek ziyaretimizi tamamladık.

Editör: Haber Merkezi