Boldav Milletvekili Köksal’ı ziyaret etti

Bolvadi̇nliler Dayanışma Vakfı Kurucular Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan DOĞRUYOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Fatih GÖNBE, Yasin SARISOY ve hemşerimiz Ayşegül AKYÜREK hanımefendi ile birlikte Gazi Meclisimizi ziyaret ettik.

Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Hemşerimiz Sayın Burcu KÖKSAL hanımefendi ile Vakfımızın faaliyetleri, Afyonkarahisar bölgesel ve özelde de Bolvadinimiz üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortam da gerçekleştirilen görüşmede kendileri için Bolvadin’in çok özel bir yeri olduğunu Afyonkarahisar’ımızın en büyük ve en eski bir ilçesi olduğunu şehrimizin gelişmesi noktasında Mecliste yapılması geren her konuda yardımcı olduğunu ve bundan böylede Bolvadine hizmet etmeye devam edeceklerini Bolvadinliler Dayanışma Vakfı olarak ziyaretin kendilerini son derece memnun ettiğini, kapılarının Bolvadinliye her zaman açık olduğunu ifade ettiler.

Milletvekilimize, Bölgemize ve ülkemize vermekte oldukları hizmetten dolayı Vakfımız Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan DOĞRUYOL bey tarafından Haşhaş objeli kendi tasarımı olan teşekkür plaketi takdim edildi. Sayın Milletvekilimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Editör: Haber Merkezi