“Bizim şifamız Kur'an-ı Kerim'de ve birbirimizle olan muhabbetimizdedir.”

AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı, Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'in "Üç Aylar" münasebetiyle yapmış olduğu basın açıklamasıdır.

"Rahmet ve bereketin insanlığın üzerine yağdığı, manevi iklim ile kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği mübarek üç aylara ulaşmanın sevincini bir kez daha yaşıyoruz.

Mübarek Üç aylar; dünyalık telaşlarımızı bir kenara bırakıp birbirimize ve Cenab-ı Hak'ka yakınlaştığımız, manevi atmosferi ile ruhlarımıza şifa bulduğumuz günleri bizlere getirir. İslam'a ve müslümanlara yönelik saldırıların arttığı, kutsalımız olan Kur'an-ı Kerim'e el uzatılan bu günlerde "Üç Aylar"a giriyor olmamız bizim çok büyük bir birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu bu beraberlik ile bütün sorunları çözeceğimizi bizlere getirir. İslam'a ve Müslümanlara yönelik saldırıların arttığı, kutsalımız olan Kur'an-ı Kerim'e el uzatılan bu günlerde "Üç Aylar"a giriyor olmamız bizim çok büyük bir birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğunu bu beraberlik ile bütün sorunları çözeceğimizi bizlere hatırlatmaktadır. İnsanlığın çığırından çıkar derecede yanlış işlere bulaştığı bu günlerde bizim şifamız Kur'an-ı Kerim'de ve birbirimizle olan muhabbetimizdedir.

Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek günlerin tüm Müslümanlar için hayırlara vesile ve bir can suyu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.…

Editör: Haber Merkezi