“Biz Hizmet Siyaseti Yaparken Onlar İdeolojik Siyaset Yapıyorlar”

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz merkeze bağlı köy ve kasabaları tek tek ziyaret ediyor, talep ve önerileri alıyor. Çavdarlı ve Sülümenli’yi ziyaret eden Karadeniz burada yaptığı açıklamada “Biz hizmet siyaseti yaparken onlar ideoloji siyaseti yapıyor” dedi.

Teşkilat Başkanı Yakup Yılmaz da katıldı

Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her Üye, Bir Fidan; 1 Milyon Yeni Üye’ programı çerçevesinde merkeze bağlı köy ve kasabaları ziyaret etti. Ziyaretlere İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yakup Yılmaz da katıldı.

“Elimizden gelenin daha fazlasını yapacağız”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Karadeniz, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyor. Her hafta sonu köy ve kasabalarımıza gidiyor, vatandaşlarımız talep ve önerilerini dinliyoruz. Halkımız AK Parti’den ziyadesiyle memnun olduğunu ifade etse de biz elimizden gelenin daha fazlasını yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

“Biz hizmet siyaseti yapıyoruz, onlar ideolojik siyaset yapıyor”

Karadeniz açıklamasında, “Yerel yönetimlerde bizimle rekabet etmeye çalışan ana muhalefet partisi ile aramızda siyaset bakımından çok ciddi farklar var. Örneğin biz, ‘hizmet siyaseti’ yaparken, bu parti de sadece ‘ideolojik siyaset’ yapmakla meşgul. Biz yollar, kavşaklar, üst geçitler, alt geçitler yaparken bunlar yapılanları yıkmanın planlarını yapıyor. Biz, halkımıza layık bir hastane yaparken onlar halka layık göremedikleri için uygunsuz benzetmelere giriyorlar. Bizler barajlar, tüneller, su arıtma tesisleri yaparken onlar ise bu yapılanları eleştirmekle meşguller” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi