Bilhassa..

Dün akşam parti il merkezinde toplandılar “Seçim” duasını hep birlikte okudular:

“Bugün burada partimizin il başkanı, vekillerimiz, belediye başkan adaylarımız, yönetim kurulumuz ile partimize gönülden bağlı STK başkanları ve inançlı işadamları olarak ellerimizi açtık, edeceğimiz duaları kabul eyle yarabbi..

Vekillerimiz, başkan adaylarımız, teşkilat mensuplarımız doğrudan ayrılmadan, ibadetlerini aksatmadan, gece gündüz demeden, ev ev dolaşıp belediye başkan adayımızın propagandasını yaptılar. Emeklerinin karşılığını esirgeme, bizleri muvaffak eyle yarabbi..

Diğer ilçeler gibiii.. Dinar, Sultandağı, Çay, Emirdağ, Sinanlaşa, Evciler, Dazkırı yöresindeki tüm vatandaşlarımızın, başkan adaylarımıza oy vermeleri için bir sebep vesile eyle yarabbim..

Bilhassa..

Ülkemizde istikrar istemeyenleri, beka sorununu göremeyen bakar körleri def eyle vazgeçmeyenleri ise köz eyle yarabbim..

Ayrıca..

Hizmet aşkıyla yanannnn..

Tüm teşkilatımızı partimize rapt eyle, sandık başında zapt eyle, çalışmayıp ta çalışıyor görünenleri içimizden tart eyle yarabbi..

Yarabbi..

Bize inanan vatandaşlımızın yüreğini pek, istikbalini denk eyle yarabbi..

Sandıktan çıkacak oyları lehte, rakiplerimizinkini aleyhte, umutlarını sekte eyle yarabbim..

Bu vesile ile..

Başkan adaylarımızın sözünü verdiği projeleri yapmalarını nasip eyle, kendilerini salim, tabanımızı kavim eyle, eğer oy kaybımız olacaksa makul bir miktarda olmasını temin eyle yarabbi..

Bilhassa..

Karşı adaylara basılacak mührün mürekkebini yok eyle..

Bizim adaylarımıza evet oylarımızı zebil eyle..

Bizleri bu yarışta muvaffak eyle..

Yarabbi..

Bu seçim duamızı Ehli Beyt’ler hatırına kabul eyle..”

**

Cuma’nız mübarek olsun..