Bilgisayar-televizyon kampanyası 29 okula ulaştı

Afyonkarahisar Belediyesi, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize tarihinin en önemli eğitim desteğini vermeye devam ediyor. Başkan Çoban, ziyaretleri kapsamında Merkez İmam Hatip Orta Okulu, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kamil Miras Anadolu Lisesi okul yöneticilerine son teknoloji bilgisayar ve televizyonu teslim etti. Kamil Miras Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Liselerarası Erkekler Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasını da izleyen Başkan Çoban yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve jüri üyelerine kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim hediye etti.

BİLGİSAYAR-TELEVİZYON KAMPANYASI 29 OKULA ULAŞTI

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 'eğitime destek' amacıyla başlatılan “Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Okulları ziyaret eden Başkan Çoban’ın bugünkü adresi Merkez İmam Hatip Orta Okulu, Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kamil Miras Anadolu Lisesi oldu.

SON SİSTEM TV VE DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR

Şehir merkezindeki tüm okulları kapsayan "Her Okula, Bir Bilgisayar, Bir Televizyon” kampanyası, bu üç okulla birlikte 29 okula ulaştı. İlk ziyaretini Merkez İmam Hatip Orta Okulu’na yapan Başkan Çoban, son teknoloji bilgisayar ve televizyonu okul idarecilerine teslim etti. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Burhanettin Çoban, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Kampanya çerçevesinde hediye edilen bilgisayar ve televizyonların okullara hayırlı olmasını ve eğitimde kaliteyi arttırmasını temenni eden Başkan Burhanettin Çoban, öğrencilerimizi gelecek kuşakları inşa edecek birer birey olarak gördüklerini aktararak ufku geniş, bilinçli ve geleceğe etki bırakacak nesiller yetiştirmeye katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.

ÖĞRENCİLERE VE JÜRİ ÜYELERİNE KUR’AN-I KERİM HEDİYE ETTİ

Daha sonra Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın son ziyareti Kamil Miras Anadolu Lisesi'ne oldu. Kamil Miras Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Liselerarası Erkekler Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasını da izleyen Başkan Çoban düzenlenen yarışmanın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik eden Başkan Çoban, hayatları boyunca Kur’an-ı Kerim’i okuyan, anlayan ve yaşayan kişiler olmalarını temenni ederek yarışma da emeği geçen idareci ve öğretmenlere teşekkür etti. Başkan Çoban yarışmaya katılan tüm öğrencilere ve jüri üyelerine kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Editör: Haber Merkezi