Bilgi Evlerinde Dolu Dolu Eğitim

Belediyemizin farklı mahallelerde hayata geçirdiği Bilgi Evleri, yaz döneminde birbirinden farklı eğitim programıyla yüzlerce çocuğun yüzünü güldürüyor. Sportif aktivitelerden, dini eğitimlere kadar pek çok kursun olduğu bilgi evlerimiz çocuklarımızın her mevsim uğrak noktası.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in oldukça önem verdiği en önemli sosyal projelerimizden biri olan Bilgi Evleri’nde çocuk ve gençlerin eğitimine destek veriliyor. Bilgi evlerimizde eğitim gören yüzlerce öğrenci, özgüveni yüksek bireyler olarak sevgiyle yarınlara hazırlanıyor.Tamamen ücretsiz şekilde robotik kodlama, akıl zekâ oyunları, resim ve değerler eğitimleriyle hizmet veren merkezlerimiz, aynı zamanda düzenlediği kültürel gezilerle çocukların hem eğlenip hem öğrenmesine katkı sağlıyor.

ÜCRETSİZ KURS HİZMETİMİZLERİMİZE YOĞUN İLGİ

Bilgi evlerimizde aynı zamanda ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik Kur’an Kursu düzenleniyor. Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen uzman eğitmenler eşliğinde çok sayıda öğrenci, Kur’an-ı Kerim, siyer, dini bilgiler ve ahlak eğitimi alıyor. Hafta içi her gün gerçekleştirilen eğitimlerde öğrenciler, Kur’an-ı Kerim’i okumayı ve Hz. Muhammed’in hayatını öğreniyor. Sosyal aktivitelere de yer verilen kurslara ilgi oldukça yoğun. Sosyal Belediyecilik anlayışı kapsamında ücretsiz kurs hizmetlerimiz devam edecek.

Editör: Haber Merkezi