Bilen Bilir Türkiye Değişim Partisinde

Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığına birçok siyasi partiden istifa ederek katılan üyelere rozet takıldı.
Afyonkarahisar siyasetinin yakından tanıdığı Bilen Bilir Türkiye Değişim Partisi saflarına katıldı. Bilen Bilir katılım belgesini Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal’dan aldı.
Katılım belgesi sonrası kendini tanıtan parti üyesi Bilen Bilir : “1975 yılında Afyonkarahisar hocalar ilçesin de doğdum. 90’lı yıllarda İstanbul’da ticaretle uğraştım. 2018 yılında Afyonkarahisar’ a çocuğumun okulundan dolayı taşındım. Esnaf olarak çelik kapı sektöründe şuanda da mermer sektöründe hizmet vermekteyim.”dedi.
“PARTİNİN PARASINI ÇALANLARA ENGEL OLDUM”
Daha önce Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yaptığını mevcut il başkanı ile anlaşamayarak ayrıldığını ifade eden Bilir: “Yönetime seçildiğimiz üç, dört ay sonra genel merkezden bir para geldi. Yönetim toplantısında binanın tadilatı ile ilgili inşaat işleri olduğunu bende kapı ve inşaat işleri ile uğraştığım için beni ilgilenmemi söyledi. İş otuz beş kırk milyara tekabül ediyordu, benden yetmiş seksen milyar tutarında fazladan bir fatura talebinde bulundular. Açıkçası partinin parasını çalmaya kalktılar. Bende yapamayacağımı söyledim haksız yere beni yönetimden düşürdüler”dedi.
“GENEL BAŞKAN SARIGÜL’E İNANIYORUM”
Türkiye değişim partisine neden katıldığını anlatan Bilir: “İstanbul da bulunduğum dönemde Genel Başkan Mustafa Sarıgül yakından takip ediyordum. Genel Başkan Sarıgül inanıyorum, iktidar yürüyüşünde biz de bulunmak istedik. Afyonkarahisar da birinci parti olacağız” dedi.
“PARTİMİZİN KAPISI HERKESE AÇIKTIR”
Türkiye Değişim Partisi İl Başkanı Kadir Uysal’da; Bilen Bilir’in teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı olduğunu ifade ederek parti rozetini taktı. Başkan Uysal : “Bilen Bilir partimizde görmek bizleri çok umutlu etti. Sürekli gelişen ve büyüyen bir partiyiz. Partimizin kapısı herkese açıktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi