Beyazay ve Deniz Feneri'nden teşekkür ziyareti

Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şubesi ile Deniz Feneri Derneği Afyonkarahisar Temsilciliği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

31 Mart'ta görev süresi sona erecek Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a görev yaptığı iki dönemde ilimize kazandırdığı yatırım ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda, Türkiye Beyazay Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Fatma Kilci Kavas ve Deniz Feneri Derneği İl Temsilcisi Doğan Selçuk beraberindeki dernek yöneticileri ile birlikte Başkan Çoban'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Görev yaptığı iki dönemde hem ilimize kazandırdığı hizmetlerden hem de sivil toplum kuruluşlarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden dernek başkanları, ziyaret anısına Başkan Çoban'a çeşitli hediyeler takdim etti. Deniz Feneri Derneği İl Temsilcisi Doğan Selçuk, Başkan Çoban'a üzerinde "Onlar namaz kılarlar ve verdiğimiz nimetlerden infak ederler" ayetinin yazılı olduğu bir hat hediye etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Çoban ise dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi