Beşer’den Zeybek Başkan’a Ziyaret

Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı İhsan Beşer Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. İkili, önümüzdeki ay hasadına başlanacak olan Afyon kirazı ihracatına yönelik görüşme gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı İhsan Beşer’i makamında ağırladı. Zeybek Başkan ve Beşer, Afyonkarahisar’ın ünü sınırları aşan kirazının Çin’e ve Asya pazarına ihracatı konusunda görüş alışverişinde bulundu. Türkiye-Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Genel Başkanı İhsan Beşer, dernek faaliyetleri hakkında da bilgiler vererek hedeflerinin Türkiye’nin Çin pazarında pek çok ürünü ile yer almasının olduğunu belirtti. Misafirperverlikleri nedeni ile Başkanımıza teşekkür eden Beşer, “Yeni dönemde de Türk kirazı Çin pazarında yerini bulacak” dedi.

“TÜM ÇABAMIZ AFYONKARAHİSAR’I DÜNYAYA TANITMAK”

Görüşme ardından Zeybek Başkan Afyonkarahisar’ın tanıtımı adına büyük gayret gösterdiklerini bu konuda sanatsal ve kültürel etkinlikler başta olmak üzere tescilli lezzetler ve gastronomi ile birlikte şehrin tüm potansiyelini ortaya çıkaracak şekilde çalışmalar yaptıklarını aktardı. Zeybek Başkan ziyareti nedeni ile Beşer’e teşekkürde bulunurken açıklamasında; “Afyon’umuzda yetişen tadı, rengi, kokusu ve aroması nedeniyle büyük ilgi gören kirazımız Dünya’da birçok ülkeye ihraç ediliyor. Afyon’un markalarından birisi olan kirazımızı tüm Dünya’ya tanıtmaya devam edeceğiz. Kendilerine nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederim” diye konuştu.

Görüşme hatıra fotoğrafı çekimi ardından son buldu.

Editör: Haber Merkezi