BEŞER ÇİN MİLLİ GÜNÜNE KATILDI

Türkiye Küçük ve Orta ölçekli işletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Beşer ve TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Alpı, Çin Halk Cumhuriyeti Milli Günü resepsiyonuna katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Hilton Otel’de verilen resepsiyonla şeref konuğu olarak katıldığı gecede, Eroğlu ve Büyükelçi Xiaosheng birlikte pasta kesti.

Resepsiyona ilişkin bilgi veren Beşer, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng’in daveti üzerine katıldıkları resepsiyonun son derece verimli görüşmelere vesile olduğunu belirterek, bir süre sonra Afyonkarahisar-Çin arasındaki ticaret hacminin gelişmesine yönelik Çin’e bir iş gezisi düzenleneceğini bildirdi. Beşer, “İnşallah Afyonkarahisar için olumlu gelişmeler yaşanacak” dedi.

Beşer, “2012 yılının Türkiye’de Çin Kültür Yılı olması sebebiyle yaptığımız girişimler sonucu 8 Ekim 2012 Pazartesi günü Çin Halk Cumhuriyeti Jiangsu Kadın Orkestrası Afyonkarahisar’a gelerek Atatürk Kongre Merkezi’nde bir konser verecektir. Etkinliğin düzenlenmesinde TOSYÖV’e destek veren başta Çin Halk Cumhuriyeti Olağanüstü ve Tam Yetkili Büyükelçisi Sayın Gong Xiaosheng olmak üzere Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Rektörümüze ve Sayın İl Kültür ve Turizm Müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız” diye konuştu.

Resepsiyona, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Gong Xiaosheng ile çok sayıda davetli katıldı.

Editör: Haber Merkezi