Beşer, Baran ve Yurdakul ile bir araya geldi

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, ATO Başkanı Gürsel Baran ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Hakan Yurdakul’u ziyaret etti.

Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, ilk olarak Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti.

İKİLİ İLİŞKİLER ARTARAK DEVAM EDECEK

ATO Başkanı Baran'a dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Beşer, Türkiye ve Çin arasındaki ticaret hacminin yapılan çalışmalarla ciddi bir ivme kazandığını söyledi. ATO Başkanı Baran'a derneğe verdiği katık ve desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Beşer, gerek Türkiye ve Çin arasındaki ikili ticaret ilişkilerinin gerekse de ATO ve Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği arasındaki ilişkilerin artarak devam edeceğini belirterek nazik kabullerinden dolayı Baran'a teşekkür etti.

ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

ATO Başkanı Baran ise Beşer'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, derneğin çalışmalarını yakından takip ettiklerini bu bağlamda Çin ile yapılan protokol kapsamında gerçekleşecek ticaretin artması ve bu çalışmalara katkı sağlamak adına ATO olarak üzerlerine düşeni yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi.

TÜRKİYE VE ÇİN ARASINDA CİDDİ BİR TİCARET HACMİ OLUŞTU

Beşer daha sonra Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Dr. Hakan Yurdakul ile bir araya geldi. Yurdakul'a da dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Beşer, Türkiye ile Çin arasında tıbbi aromatik bitkiler konusunda ciddi bir ticaret bulunduğunu ifade ederek, bu çerçevede Türkiye Çin İş Geliştirme ve Destekleme Derneği ve Çin Gıda ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Odası arasında ticaret hacminin artırılması için ortak çalışmaların devam ettiğini söyledi. Beşer, çalışmaların seyri hakkında Yurdakul'a bilgiler vererek, derneğe verdiği katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.

Yurdakul, Beşer'e çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi