Berber Ve Kuaförlerden Başkan Zeybek’e Teşekkür Ziyareti

Esnafımızın Yanındayız…

Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri, pandemi döneminde kendilerine destekte bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in talimatıyla, daha önce genelge kapsamında uzun süredir kepenkleri kapalı olan restoran, çay ocağı, lokanta ve paket servisi yapan işletmelere verdiği destek paketine bir yenisini daha ekledik. Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de mücavir alan sınırlarımız içinde faaliyet gösteren berberler ve kuaförler odasına kayıtlı üyelere bin TL’lik destekte bulundu.

353 ESNAFIMIZA 1000 TL'LİK DESTEK

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur ve berber esnafı, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ziyaretinde bulundu.COVİD-19 salgınından bu tarafa esnafımız zor günler geçirdiğini hatırlatan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, “Muhtarlar Derneği Başkanımız ve aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur kardeşimiz bizlere esnafımızın durumundan bahsetti.

İmkanlar dahilinde destek olacağımızın sözünü verdik. Bu süreçte Oda Başkanımız Ahmet Tan, Başkan Yardımcımız Suat Uygur birlikte hareket ettiler. Şartları tutan esnafımız belirlendi. Tespit edilen 353 esnafımıza bir nebzede olsa nefes olması acısından bin TL ödeme yaptık. Bu zor günleri de el birliği ile birlikte atlatacağız inşallah” dedi.

“BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİZ”

Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e esnafımız adına teşekkür etti.Suat Uygur; “Muhtarlarla yaptığımız bir toplantıda Başkanımıza berber ve kuaförlerimizin sıkıntılarından bahsettik. Sağ olsun bu talebimize kayıtsız kalmayarak berber ve kuaför esnafımıza bin TL destek vereceğini ifade etti. Geçtiğimiz Cuma günü itibari ile esnaflarımızın hesabına bin TL’ler yatmaya başladı. Başkanımıza esnafımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi