Berber ve Kuaförlerden Başkan Selek’e Teşekkür Ziyareti

Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri, pandemi döneminde kendilerine destekte bulunan Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek’in önderliğinde belde de hizmet veren dört berber esnafına bin TL nakdi yardım yapıldı.

“Zor günleri beraber aşacağız”

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur ve berber esnafı, Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek’e teşekkür ziyaretinde bulundu. COVİD-19 salgınından bu tarafa esnafın zor günler geçirdiğini hatırlatan Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek , “Muhtarlar Derneği Başkanımız ve aynı zamanda Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur kardeşimiz bizlere esnafımızın durumundan bahsetti. İmkanlar dahilinde destek olacağımızın sözünü verdik. Beldemizde faaliyet gösteren 4 esnafımıza bir nebzede olsa nefes olması acısından bin TL ödeme yaptık. Bu zor günleri de el birliği ile birlikte atlatacağız inşallah” dedi.

“Başkanımıza sonsuz teşekkür ederiz”

Berberler ve Kuaförler Odası Başkan Yardımcısı Suat Uygur ise Susuz Belediye Başkanı Mehmet Selek’e esnaf adına teşekkür etti. Suat Uygur; “Başkanımıza berber ve kuaförlerimizin sıkıntılarından bahsettik. Sağ olsun bu talebimize kayıtsız kalmayarak berber ve kuaför esnafımıza bin TL destek vereceğini ifade etti. Başkanımıza esnafımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi