Beni de kendinizden biri olarak kabul edin
Afyonkarahisar Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik öğrenci gelişiminde hassasiyet ve özverili olunması konusunda bir seminer düzenlendi.
Afyonkarahisar Müftülüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik bir seminer düzenlendi. Yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü metin Yalçın, Afyonkarahisar Müftüsü Mustafa Kaya, Afyonkarahisar Vaizi Beytullah Aktaş ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri katıldı.
DEĞERLERİMİZİ KAYBEDİYORUZ
Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Türk milletinin önemle üzerinde durduğu hassasiyetlerinin ve değerlerinin bir kısmını gün geçtikçe kaybetmeye başladığını ifade ederek, “İnsanımız ve gençlerimiz üzerinde güzel gelişmeler var. Ancak göz ardı edilmeyecek derece ahlakı kayıplarda söz konusu ve bu sadece Afyonkarahisar’ın değil toplum ve ülkemizin genel meseleleri arasında dikkat çekiyor. Bakanlığımızda bu konunun üzerinde önemle duruyor” dedi.
GÜZEL GELİŞMELER YAŞANIYOR
Türkiye’de çok güzel gelişmelerin yaşandığını ifade eden Kaya, “Anadolu’da bir takım sıkıntılar yaşadık. İmam Hatip ve Müftülükler arasındaki ilişkilerde aksaklılar oldu. Hamd olsun ki bende sizlerinden birisi gibi düşünen birisiyim. Bunun için beni de kendinizden birisi kabul etmenizi arzu ediyorum. Çalıştığım yerlerde de imam hatiplilerle gönül gönüle oldum” dedi
 
Editör: Haber Merkezi