Bem-Bir-Sen’den Zeybek Başkan’a Ziyaret

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Serdar Çetinkaya ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini misafir etti. Ziyarette Başkanımız Mehmet Zeybek, Bem-Bir-Sen Genel Merkezi tarafından Afyonkarahisar İl Başkanlığına atanan Serdar Çetinkaya’ya ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

“BELEDİYELER VE ÖZEL İDARE ÇALIŞANLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar İl Başkanı Serdar Çetinkaya ise Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.Serdar Çetinkaya; “Bem-Bir-Sen Sendikası İl Başkanlığı yetkisini almış bulunmaktayız. İl Başkanlığı olarak alın teri ile emek sarf eden Belediyeler ve Özel İdare çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Her geçen gün büyük bir aile olma yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Amacımız Belediyeler ile Özel İdare Başkanlığında çalışan üyelerimizle, yönetimleri arasında gönül köprüleri kurmak ve daha iyi hizmet etmektir.

Birlikteliğimizi yeni hedeflerimize ulaşmamız için bir başlangıç noktası olarak görüyor, Yürüdüğümüz bu yolda bize inanan, güvenen bizimle bu yolda yürüyen Bem-Bir-Sen davasına gönül veren, onurlu ve ilkeli mücadelemizi omuzlayan kıymetli üyelerimize şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyarete İl Başkanı Çetinkaya’nın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Suat Beypazar, Abdülkadir Eker, Mehmet Ertürk, Tahir Karakoç ve Osman Solmaz katıldı.

Editör: Haber Merkezi