Belediye’ye gelen ilk bin öğrenciye sinema bileti

Afyonkarahisar Belediyesi sosyal projelerine ara vermeden devam ediyor. Yarıyıl tatilinin girmesi ile birlikte sosyal medya hesaplarından öğrencilere sürpriz hazırlayan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tam bin öğrenciye ücretsiz sinema bileti hediye ediyor.

Park Afyon Cinemaximum işbirliğinde düzenlenen proje kapsamında 21 Ocak Salı günü mesai bitimine kadar başarı belgesi ile birlikte Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelen ilk bin öğrenci, Rafadan Tayfa 2 Göbeklitepe ve Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmlerinden herhangi birini izleme fırsatı bulacak.

Öğrencilerin ücretsiz biletlere sahip olması için yapmaları gereken tek şey Belediyemizin sosyal medya hesaplarını facebook, twitter ve instagram takip edip, gönderiyi beğenmek paylaşmak ve arkadaşlarını etiketlemek… Konuyla ilgili Afyonkarahisar Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru ise şu şekilde;

Yarıyıl tatili başladı, çok çalıştınız, şimdi ödül zamanı.

Başarılı öğrencilerimiz!

Hesabımızı takip edin!

Gönderimizi beğenin!

Retweetleyin! (Paylaşın)

Sinema biletini kapın…

Arkadaşlarınızı etiketleyin

Cumartesi- Pazar dahil (08:30-17:30) saatleri arası, 21 Ocak Salı günü mesai bitimine kadar kimlikleri ve başarı belgeleri ile Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne (Kat-2) gelen ilk bin öğrencimize sinema bileti bizden..

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANIYORUZ

Belediyenin bir diğer sürprizi ise 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 105. Yıldönümü nedeniyle düzenleyeceği şiir yarışması. Afyonkarahisar “Çanakkale Şehitlerini Anıyor” başlığı altında düzenlenecek şiir yarışmasında dereceye girenler ödüllendirilecek. Birinciye küçük altın, ikinci ve üçüncüye tablet ve birçok sürpriz ödülün yer alacağı yarışmaya katılanlar arasından yapılacak çekilişte 40 kişiyi Çanakkale’ye gönderilecek.

Editör: Haber Merkezi