BELEDİYESPOR HALK OYUNLARINDA BİRİNCİLİĞİ YİNE KAPTIRMADI
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması hafta sonu yapıldı.
Büyükler ve minikler kategorilerinde, düzenlemesiz dalda yarışmaya katılan Belediyespor, her iki dalda birinci oldu.
Halk Oyunları Bölge Yarışması'nda ilimizi temsil edecek kulüplerin belirleneceği Kulüplerarası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması, hafta sonu Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. Minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde, düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarda, yapılan yarışmaya Belediyespor Kulübü, Büyükler Düzenlemesiz ve Minikler Düzenlemesiz dallarında katıldı.
BÜYÜKLER DOKUZ, MİNİKLER ÜÇÜNCÜ KEZ BİRİNCİ
Belediyespor Halk Oyunları Antrenörü Yaşar Yasin Tugan eğitmenliğinde, aylar süren çalışmaların ardından jüri üyeleri karşısında oyunlarını sergileyen ekiplerimiz, performanslarıyla büyük alkış aldı. Büyükler kategorisinde birinciliğin değişmeyen ismi olan Belediyespor, yine birinciliği kaptırmayarak bu alanda üst üste dokuzuncu birinciliğini elde etti. Minikler kategorisinde son iki yılın birincisi olan ekibimiz ise üçüncü kez birinci oldu.
Halk Oyunları Bölge Yarışması'nda ilimizi temsil edecek olan ekiplerimiz, Türkiye finallerine kalmak için mücadele edecek. Büyükler kategorisinde daha önce üç kez finale yükselen ekibimiz, bu yıl da aynı başarıyı göstermeyi hedefliyor.
Editör: Haber Merkezi