BELEDİYESPOR BİLARDOYA DA EL ATTI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın göreve başlamasıyla yeniden faaliyete geçen Afyonkarahisar Belediyespor, tüm spor branşların da var olmak istiyor. Belediyespor, güreş, judo, atletizm, halk oyunları, futbol, voleybol derken bünyesine bilardo sporunu da dahil etti.
Afyonkarahisar Belediyespor, sporun her dalına el atıyor. Son olarak Belediyespor bünyesine bilardo da dahil edildi. Artık Afyonkarahisarlı bilardocular, müsabakalara Afyonkarahisar Belediyespor adı altında katılacaklar.
         Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği ile Belediye Spor Kulübü arasında yapılan görüşme neticesinde bundan böyle Belediyespor, bilardocuların da yanında olacak. Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz ve Bilardo İl Temsilcisi Alaaddin Çevrim konuyla ilgili birer açıklamada bulundu. Mavi Bilardo Salonu'nda yapılan görüşmeye Afyonlu bilardo sporcuları Suat Toydemir, Ceyhan Çalışır, Selçuk Undu da katıldı.
ÇEVRİM: "BELEDİYESPOR ADI ALTINDA YARIŞMALARA KATILACAĞIZ"
Bilardo İl Temsilcisi Alaaddin Çevrim konuyla ilgili de şu bilgileri verdi: "Afyonkarahisarlı bilardo sporcuları olarak bizim bir kulüp çatısı altında faaliyet göstermemiz daha doğru olacaktı. Kulüp müsabakalarına da katılamıyorduk. Buradaki sporcuların hepsi de ferdi lisansları bulunuyor. Belediyespor da bize kollarını açtı. Bundan sonraki maçlara Belediyespor adına altında çıkacağız."
YILMAZ: "BAŞKANIMIZDAN BÜYÜK DESTEK ALIYORUZ"
Belediyespor Kulüp İdarecisi İbrahim Yılmaz da bilardocularla yaptığı toplantıda bundan sonra Belediyespor olarak her konuda yanlarında olacaklarını dile getirdi. Kendilerine müsabakaya gitme konusunda araç imkanı ve diğer konularda tam destek vereceklerinin altını çizen İbrahim Yılmaz, "Bizim sizden tek isteğimiz, ilimizi en iyi şekilde temsil etmenizdir" dedi. Yılmaz; "Artık bilardo sporunu da bünyemize kattık. Belediyespor olarak her branşta yer almaya gayret göstereceğiz. Salon sporlarında, bireysel sporlarda kısacası Afyonkarahisar'da sporun gelişmesi adına maddi manevi her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a şükranlarımızı sunuyorum" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi