BELEDİYENİN ŞEFKAT ELİ VATANDAŞA DOKUNUYOR

      Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban;  ihtiyaç sahibi ailelere uzattıkları şefkat eliyle yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Zor koşullarda yaşamını sürdüren ailelerin yanında olan Çoban Ailesi,  gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşlarımızın yanında oluyor, ihtiyaçlarını gideriyor.
 
EVİNİ YANGINDA KAYBETTİ
 
       Evlerde gördüğü manzara ve dinlediği hayat hikâyeleri karşısında hayli duygulanan Başkan Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban, sıkıntıların giderilmesi noktasında ilgililere talimat verdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde Taşpınar Mahallesi’nde çıkan yangında evini kaybeden F.İ Ailesine gerçekleştirdi. Yangında İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan F.İ şu anda kız kardeşi ve eniştesinin yanında kalıyor.   Evi kullanılmaz halde olan F.İ’nin ev sahibi olması konusunda çeşitli girişimlerde bulunulacak.
 
EVİN EN BÜYÜK OĞLU OKULDAN FIRSAT BULURSA ÇALIŞIP AİLESİNE BAKIYOR
 
        Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban ikinci ziyaretini G.K Ailesine gerçekleştirdi. G.hanım ikinci evliliğini yaşıyor, eşi ise çalışmıyor. 4 çocuğu olan ailenin bir çocuğu açıktan lise okuyor. Evin diğer çocukları ise 7 ve 1. Sınıfı okuyor. Eşi mide rahatsızlığı nedeniyle çalışamıyor.  240 TL ev kirası veren ailenin çalışanı yok. Evin en büyük oğlu, okuldan fırsat bulduğu zamanlarda çalışıyor. Aile herhangi bir yerden de yardım almıyor.  Ailenin durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi edinen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, kendilerine destek olacaklarını ihtiyaçların giderilmesi noktasında gerekli çalışmaların yapılacağını bildirdi.
 
ÇOBAN AİLESİNİ DUYGULANDIRDI
 
      Başkan Çoban ve Emine Çoban bir sonraki ziyaretini D.Ş Ailesine gerçekleştirdi. Dul olan D.Ş’nin 3 çocuğu var. Sosyal güvencesi olmayan ailenin evi kira. Üç çocuğuna zor şartlar altında bakmaya çalışan annenin sıkıntılı durumu Başkan Çoban ve eşi Emine Çoban’ı oldukça duygulandırdı.
 
       Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bir sonraki ziyareti Y.K Ailesine oldu. Kendisi görme engelli olan Y.K, önceleri esnaflık yapmaktaydı. Behçet hastası olan Y.K,’nin hiçbir geliri yok. Yarım Elma ve Kızılay’dan yardım alan aileye yakın akrabaları yardımcı oluyor. Bağ Kur’u kendi ödediği için engelli maaşı alamayan ailenin öyküsünü dinleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ihtiyaçların karşılanması konusunda Yardım Hizmetleri Birmi çalışanlarına gerekli talimatları verdi.
 
“SOFRAMIZA OTURDULAR, DERTLERİMİZE ORTAK OLDULAR”
 
            Ziyaret ettiği ailelerle yakından ilgilenen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve eşi Emine Çoban çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çoban Ailesi’ni evlerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden aileler, ‘Sağolsunlar Başkanımız ve eşi her zaman yanımızda. Soframıza oturdular dertlerimize ortak oldular. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz” dediler.
 
Editör: Haber Merkezi