Belediye’den Hijyen ve Denetim Seferberliği

Afyonkarahisar Belediyesi Covid-19 salgınının ülkemizde başladığı ilk günden bu yana hijyen ve denetim seferberliğini sürdürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatıyla Zabıta Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner ve Park Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde şehrin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi, bir dizi önlem ve tedbirler alıyor.

Afyonkarahisar Belediyesi olarak koronavirüsüne karşı alınan tedbirler artırdıklarına dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, şehrin dört bir yanında denetim yaptıklarını söyledi. Şehrimizde özellikle toplu kullanım alanlarında önlemler aldıklarını ifade eden Başkan Zeybek, çok ciddi bir salgınla karşı karşıya olduğumuza dikkat çekti.

"TOPLU KULLANIM ALANLARINA ÖZEL ÖNLEM ALIYORUZ"

Başkan Zeybek; " Ekiplerimiz, toplu kullanım alanlarının yanı sıra şehrimizin tüm cadde ve sokaklarını baştan başa periyodlar halinde ilaçlı ve köpüklü suyla yıkıyor. Duraklar, halk otobüsleri, parklardaki çocuk oyun gurupları ve spor aletleri, umumi tuvaletler, banka ATM’leri, camiler, çöp konteynırları sosyal tesislerimiz, kamu binaları titizlikle dezenfekte ediliyor” dedi.

“AİLEMİZİ SEVİYORSAK KURALLARA RİAYET EDELİM”

Çok ciddi bir salgınla karşı karşıya olduğumuza dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek “Devletimizin bizlerden istediği alınan kurallara harfiyen uymaktır. Maskeye, sosyal mesafeye hijyene riayet etmemiz. Hayatımızı seviyorsak, ailemizi seviyorsak, çocuklarımızı seviyorsak lütfen bu kurallara riayet edelim. Riayet etmezsek sonucunun çok ağır olacağını bilmeliyiz. Sadece kendimizi değil, sevdiklerimizi de düşünmeliyiz. Sizlerden ricam lütfen maske takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim. Temizliğe haddinden fazla riayet edelim ve hayatta kalalım” dedi.

“BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARIMIZA BÜYÜK DESTEK VERİYOR”

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in direktifleriyle 432 personel ve 40 araçlık yenilenen filomuzla ülkemizde bu işi ender yapan belediyelerden birisi olduğumuzu söyleyen Temizlik İşleri Müdürü Barış Dal ise Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması için 24 saat hizmetimizi sürdürdüklerini ifade etti. Barış Dal, “Dünyamızın zor günler geçirdiği pandemi sürecinde pazaryerlerimiz, duraklarımız, cadde ve sokaklarımızda yıkama ve dezenfekte işlemlerimize titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanlarında daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi