Belediyeden AKUT’a Destek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait, Belediyemize tahsisli Kocatepe Asri Mezarlık yanında bulunan alan, Arama Kurtarma Derneğine (AKUT) tahsis edildi.

Tahsis sözleşmesine ilişkin protokol, Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ile Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ve AKUT Afyonkarahisar ekip Lideri Mitat Şener arasında imzalandı. Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

Kendilerine tahsis edilen alanda AKUT Afyonkarahisar ekibinin eğitim ve organizasyon çalışmalarını daha çok geliştirme fırsatı bulacaklarını söyleyen Recep Şalcı, Afyonkarahisarlılar’a ve ülkemize gönüllülük esasına bağlı olarak en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti.

AKUT’tan kendilerine böyle bir talep geldiğinde hiç düşünmeden yer tahsisi için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ise “AKUT Afyonkarahisar ekibinden böyle bir talep geldiğinde düşünmeden yardımcı olalım dedik. Amacımız gönüllülük esasına bağlı ekibin daha ferah ortamda eğitim ve uygulamalarına vesile olmak. Kendilerine kazasız belasız çalışmalar diliyorum” dedi.

Ziyarete Arama Kurtarma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Recep Şalcı ve AKUT Afyonkarahisar Ekip Lideri Mitat Şener’in yanı sıra Ekip Lider Yardımcısı ve Eğitim Bölüm Sorumlusu Yüsra Naz Balamut, Ekip Lider Yardımcısı ve İK Bölüm Sorumlusu Sinan Kazım Erçolak, Kurumsal İletişim Bölüm Sorumlusu ve Basın İlişkileri Birim Sorumlusu Öznur Kırman, Bilgi Teknolojileri Birimi ve Sosyal Medya Birim Sorumlusu Mehmet Bülent Uğurluoğlu katıldı.

Editör: Haber Merkezi