Belediye ve Aksam'dan muhteşem konser

Afyonkarahisar Belediyesi, sanatsal etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Türk Halk Müziği sanatçısı Nîda Ateş'in konuk sanatçı olarak katıldığı AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu- "Âşık Veysel Türküleri" konseri, AKÜ Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Konsere, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKSAM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ayfer Örten, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Yüntaş A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Sarlık ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Âşık Veysel'in hayatı ile sanatsal kişiliğinin anlatıldığı ve sadece Âşık Veysel türkülerinin seslendirildiği konserde, Şef Servet Yaşar yönetimindeki AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu koro ve solo performanslarıyla katılımcılardan tam not aldı.

Türk Halk Müziği sanatçısı Nîda Ateş ise konserin son bölümünde sahneye çıktı ve Âşık Veysel türkülerinden oluşan küçük bir resital sundu. Konser sonunda, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Nida Ateş ve AKSAM Türk Halk Müziği İcra Topluluğu adına Şef Servet Yaşar'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi