BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSUNA ÖZEL DAVET

           Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu bu sezon kahkaha tufanı estirdiği Kanlı Nigar isimli oyunu, İzmir Menemen Belediyesi'nin düzenleyeceği 8. İnadına Tiyatro Festivali'nde sahneleyecek.
           Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Belediye Şehir Tiyatrosu, bu sezon sahnelediği bir Türk tiyatro klasiği olan 'Kanlı Nigar' oyunla büyük beğeni topladı.
          Yönetmenliğini Hasan H. Elmas'ın yaptığı oyuna gösterilen ilgi il sınırlarını aşarken, gönüllü oyuncuların görev aldığı Belediye Şehir Tiyatrosu, İzmir Menemen Belediyesi'nin 26-29 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği 8. İnadına Tiyatro Festivali'ne davet edildi.
          Ünlü tiyatro sanatçılarının ve tiyatroların katılacağı festivalde, Kanlı Nigar oyununu sahneleyecek olan Belediye Şehir Tiyatrosu, bu anlamda ilimizi de temsil edecek. 4 gün boyunca birçok oyunun sahneleyeceği ve etkinliğin gerçekleştirileceği festivalde, ekibimiz oyununu; 28 Nisan Perşembe günü saat 15:30'da Menemen Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahneleyecek.
 
Editör: Haber Merkezi