Belediye Şehir Tiyatrosu perdelerini açıyor

SEZONUN İLK OYUNU "DARISI BAŞIMIZA"

Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde sezonun ilk oyunu "Darısı Başımızı" adlı tiyatro oyunuyla yeniden sanatseverlerin karşısına çıkıyor.

  1. Şubat'ta ilk gösterimi yapılacak oyun, 6 Mart'a kadar haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00'da RAM Salonu'nda (Eski Halk Eğitim Merkezi) ücretsiz olarak sahnelenecek.

Erkan Gündüz'ün kaleme aldığı tek perde komedi türü oyun için aylar öncesinden başlayan çalışmalar Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Salonu'nda yoğun bir şekilde devam ediyor. Neredeyse haftanın her günü prova yapan tiyatro ekibimiz, Afyonkarahisar halkının karşısına çıkacağı günü adeta iple çekiyor.

Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas'ın yönetmenliğinde, sahne önü ve arkasında çok geniş bir ekibin emek harcadığı oyunun oyuncu kadrosunda; Nur Özcan, Yusuf Agunsoy, Nedim Saru, Fatih Çorapsız, Buse Tınan, İsa Özdemir ve Zafer Seçme yer alıyor. 1 Şubat'ta ilk gösterimi yapılacak oyun için Afyonkarahisar Belediyesi 2. katta bulunan Genel Sanat Yönetmenliği'nden rezervasyon yaptırılması gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi