BELEDİYE ŞEHİR TİYATROSU´NDAN MUHTEŞEM FİNAL 

                6 Mart'ta ilk gösterimi yapılan "Senin Annen Bir Melekti Yavrum" oyunuyla kahkaha tufanını başlatan Belediye Şehir Tiyatrosu, 21 oyundan oluşan sezonu muhteşem bir final oyunuyla tamamladı.

 

                Gönüllü oyunculardan kurulu kadrosuyla önemli başarılara imza atan Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu, büyük beğeni toplayan "Senin Annen Bir Melekti Yavrum" oyununu 8 Mayıs Cuma günü son kez sahneleyerek sezonu tamamladı. 6 Mart'ta yapılan gala programıyla başlayan, iki ay boyunca haftanın her Çarşamba ve Cuma günleri kapalı gişe oynanan oyun, muhteşem bir finalle perdelerini kapattı.

 

                VALİ GÜNER OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

 

                Romantik komedi türünde iki perde olarak sahnelen oyunun finalinde yine kahkaha tufanı estiren oyuncular, performanslarıyla tam not aldı. Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin tamamen dolduğu oyunu, eşi ve çocuklarıyla birlikte izleyen Vali Hakan Yusuf Güner oyun sonunda oyuncuları tek tek tebrik etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da final oyununda salondaki yerini alarak, Belediye Şehir Tiyatrosu'nun gönüllü oyuncularını yalnız bırakmadı.

 

                ACİL ŞİFALAR PINAR ÇELİK

 

                Oyun sonunda, kendilerini destekleyen tüm Afyonkarahisar halkına teşekkür eden Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas, geçirdiği ameliyat nedeniyle final oyununda yer alamayan ve hala tedavisi devam eden gönüllü oyunculardan Pınar Çelik'e Allah'tan acil şifalar diledi. Kendilerine destek ve fırsat veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a teşekkür eden Elmas, oyuncularını da tebrik etti.

 

                OYUNCULARDAN VEDA SELFİESİ

 

                Birçoğu üniversite öğrencisi olan gönüllü oyuncular arasında, bu yıl eğitimini tamamlayıp memleketlerine dönecek oyuncular olması nedeniyle final oyunu ayrı bir hüzün oluşturdu. Belediye Şehir Tiyatrosu'nda çok güzel arkadaşlık ve dostluk ortamı olduğunu belirten oyuncular, ayrılacakları için gözyaşlarına hakim olamadı. Oyuncular, veda selfiesi çekerek yaşadıkları bu özel anları ölümsüzleştirdi.

Editör: Haber Merkezi