Belediye Şehir Tiyatrosu Final Yapıyor

Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas yönetiminde "Yaşar Ne yaşar Ne Yaşamaz" adlı tiyatro oyunuyla 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nden bu yana kahkaha tufanı estiren Afyonkarahisar Belediyesi Şehir Tiyatrosu yarın (24 Mayıs Çarşamba) oynayacağı son oyunla sezonu kapatacak.

Bu sezon "Haybeden Gerçeküstü Aşk" oyunuyla perdelerini açan ve devamında "Yaşar Ne yaşar Ne Yaşamaz" adlı ikinci oyunla sanatseverlerin karşısına çıkan Belediye Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde ilk gösterimini yaptığı oyunun son gösterimini ise yarın (24 Mayıs Çarşamba) sahneleyerek sezonu tamamlayacak.

Sanat Yönetmeni H. Hüseyin Elmas'ın yönetmenliğinde Belediye Şehir Tiyatrosu'nun gönüllü oyuncuları tarafından 27 Mart'tan bu yana 16 kez sahnelenen ve büyük ilgi gören oyunun her bölümü kapalı gişe oynandı. Usta yazar Aziz Nesin'in eski Türkiye'nin halini ironik bir şekilde kaleme aldığı romana göre hazırlanan, dönemin olaylarının mizahi bir biçimde anlatıldığı oyunun finali için Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde rezervasyon yaptırılabilecek.

Editör: Haber Merkezi