BELEDİYE PERSONELİ BAYRAMLAŞTI
Afyonkarahisar Belediyesi çalışanları, Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayramlaştı.
Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen Bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları Ayfer Örten, Ziya Arı ve Sabri Demirkapu, daire müdürleri ile çok sayıda belediye personeli katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tüm personelin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak; "Hem fert olarak hem de tüm aile bireyleri olarak çalışanlarımızın refah, mutluluk ve başarı içerisinde daha nice bayramlara erişmesini Cenab-ı Hak'tan diliyorum" dedi.
 
"BAŞARI EKİP İŞİDİR"
Güzel bir Ramazan sezonu geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye'nin tüm birimlerinin mesai mefhumu dinlemeden görevlerini başarıyla yerine getirdiklerini ifade etti. Başarının ekip işi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Burhanettin Çoban; "Başarı ekip işidir. Bir kişinin, üç kişinin,beş kişinin çalışması azami gayret içerisinde olması hiç önemli değil, ekibin iyi niyetli olması, ekibin çalışmaya inanması; ancak başarıyı getirir, çalışanlarımızın çok büyük çoğunluğunda bu ruhun, bu iyi niyetin ve bu çalışma azminin olduğuna inanıyorum. Bu azimle devam ettiği sürece Allah'ın izniyle başarılı olacağız" diye konuştu.
 
"HALKIMIZIN GÖNLÜNDE TAHT KURDUK"
Afyonkarahisar Belediyesi'nin birçok projesinin halkımızın gönlünde taht kurduğunu kaydeden Başkan Burhanettin Çoban; " Örnek vermek gerekirse Bilgi Evleri, modern parklar, yakında açılacak Yaşlılar Lokalimiz, Hanımlar Lokalimiz, Atıksu Arıtma Tesisimiz, ilerleyen günlerde hizmete girecek Spor Kompleksimiz, Müzemiz, Hıdırlık yolumuz alt ve üst yapı çalışmalarımız vb. yatırımlarımız mutlaka insanımıza huzur getiriyor. Afyonkarahisar insanı, bu projelerimizle mutluluk sağladı, sağlamaya da devam edecek. Yeni Camii Mahallemizde ikamet eden bir vatandaşımız bayramın ikinci günü beni arayarak; " Başkanım; tozdan, topraktan çok sıkıntı çektik ama kanalizasyon çalışmasında ben şunu fark ettim, bizim evimizin kanalizasyon bağlantısı yokmuş, bizzat gözlerimle bunu gördüm evimizin atıkları evimizin altına iniyormuş ama sizin yaptığınız çalışma sayesinde artık bizimde evimizin kanalizasyon bağlantısı var. Ne mutlu ki; yıllar sonra böyle bir hizmetle karşı karşıya kaldık. Evimizdeki farelerin fazlalığı buna bağlıymış" dedi. Ne acıdır ki; yıl 2013 ama hala Afyonkarahisar'ın 18 mahallesinde doğru dürüst bir kanalizasyon yok. İnşallah bir iki ay içerisinde bu mahallelerimizde kanalizasyon sorununu ortadan kaldırmış olacağız" dedi.
 
EN GÜZEL BAYRAM HEDİYESİ....
Başkan Çoban konuşmasının son bölümünü vizyon projelerimizden olan Akarçay'ın ülkemizin önde gelen ulusal gazete ve internet sayfalarının manşetlerinde yer almasına ayırdı. Bu önemli gelişmeyi "en güzel bayram hediyesi" olarak nitelendiren Başkan Çoban, Bayram günü bizim içinde güzel bir gelişme oldu. Birçok projemiz hizmete girdi veya girecek ama içlerinde bir projemiz var ki; Akarçay projemiz, Türkiye'ye ve inşallah dünyaya şan olacak. Afyonkarahisar'da ilk defa Belediyemizin bir uygulaması ulusal gazete ve internet sayfalarında manşet oldu. Akarçay, Hürriyet internet sayfasında 9 fotoğrafla yer alırken, Milliyet, Habertürk ve Star Gazetesi'nin internet sayfalarında yine manşetten okuyucularına duyuruldu. İnternet Sayfalarının yanında Hürriyet, Habertürk ve Star Gazetelerinin en önemli sayfalarından da okuyucuları ile buluşan Akarçay gündeme oturdu. Mesela Habertürk'te '45 MİLYON LİRAYA CENNET OLDU" ifadeleri yer alırken, bir diğer gazetemiz Hürriyet Gazetesi'nde 'BURASI AMSTERDAM DEĞİL, AFYONKARAHİSAR" başlığı yer aldı. Bir diğer Gazetemiz ise 'ANADOLU'NUN İKİNCİ ESKİŞEHİR'İ 'diye vermiş. Biz, bizi örnek gösteren projelerden çok daha iyi olacağız. Çünkü niyetimiz, yatırımlarımız, projelerimiz buna yönelik. Bunda da siz değerli çalışanlarımızın katkısı çok büyük. Bize en güzel bayram hediyesi bu olmuş oldu. Daha çok başarılı işler yapacağız. Niyetimiz halis Allah'ın yardımı bizim yanımızda başarmamak için hiçbir bir nedenimiz yok" dedi.
 
Başkan Çoban'ın konuşmasının ardından bayramlaşma törenine geçildi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri çalışanların bayramını tek tek tebrik etti.
Editör: Haber Merkezi