Belediye Meclisi 1 Kasım’da Toplanıyor

Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6. maddesi hükümleri gereğince 01 Kasım Salı günü saat 18.30 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

Toplantıya ait gündem aşağıya çıkartılmıştır.

01 KASIM 2022 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI GÜNDEMİ

1-

Bir önceki toplantıya ait (Ekim Ayı) Meclis tutanak özetinin oylanması.

2-

Belediyemiz 2023 Yılı Performans Programı hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

3-

Belediyemiz 2023 Yılı Bütçesinin görüşülmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

4-

Belediyemizce 2023 Yılında uygulanacak Gelir ve Su Tarifelerinin belirlenmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

5-

İlimiz semt pazaryerlerindeki pazaryeri esnaflarının kendilerine tahsis edilen satış yerlerinin 2022 yılı devir ücretlerinin yeniden belirlenmesi talepleri hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

6-

Termal Minibüs güzergahında düzenleme ve durak yeri değişikliği yapılması talebi ile ilgili Trafik Komisyonu raporu.

7-

Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında Trafik Komisyonu raporu.

8-

İlimiz Ali İhsan Paşa Mahallesinde yapımı tamamlanıp yakın zamanda hizmete alınacak olan itfaiye hizmet binasına "Celal KETENCİOĞLU İtfaiye Müfrezesi" isminin verilmesi talebi hakkında teklif.

9-

Mülkiyeti Belediyemize ait, Veysel Karani, Hoca Ahmet Yesevi, ve Sahipata Mahallelerindeki Mahalle Fırınlarının adı geçen Mahalle Muhtarlıklarına, Kocatepe Mahallesindeki Muhtarlık Binasının Kocatepe Mahalle Muhtarlığına mahalli ihtiyaçları karşılamak üzere tahsis edilmeleri, tahsis şartları ve süresinin belirlenmesi hususlarında Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkında teklif.

10-

Mülkiyeti Belediyemiz ait ilimiz merkez Sümer Mahallesi 5097 ada 2 parsel üzerindeki Selçuklu Çarşısındaki 1 ve 2 Bağımsız Bölümlerin kiralanması, kira süresinin, kira şartları ile muhammen bedellerinin belirlenmesi hususunda Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkında teklif.

11-

Belediyemizce lise son sınıf öğrencilerine Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavına hazırlıklarına destek olmak amacıyla Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) kaynakları sağlanması hakkında teklifi.

12-

Dünya Bilek Güreşi Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Gülçin CEYLAN ile Dünya Güreş Şampiyonasında Dünya Şampiyonu olan Milli Sporcumuz Fatih BOZKURT’a ödül verilmesi talebi hakkında teklif.

13-

Belediyemiz 2022 Yılı Bütçesinde ödenek aktarılması hakkında teklif.

14-

İller Bankası kamu, özel bankalar ve katılım bankalarından kredi alınmasına teminat vermeye ve alınacak kredi ile ilgili sözleşme yapmak üzere Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK’E yetki verilmesi talebi hakkında teklif.

15-

Afyonkarahisar ili sınırları içinde belirlenen alanlara tasarrufu Belediyemize ait olan ''Atık Tekstil Kumbaraları''nın işletmeci tarafından temin edilmesi ve kumbaralarda biriken tekstil atıklarının toplanması işinin ihale edilmesi, ihale şartlarının ve muhammen bedelinin tespiti için Belediye Encümenine yetki verilmesi talebi hakkında teklif.

16-

03 T 0161 ticari plakanın İbrahim LENGER’in üzerinden Yusuf ULU’nun üzerine devredilmesi talebi hakkında teklif.

17-

03 T 0066 ticari plakanın Samet DEMLİ’nin üzerinden Serdal DEPERLİOĞLU’nun üzerine devredilmesi talebi hakkında teklif.

18-

03 S 0302 servis plakasının Afyon Atan Kardeşler Taşımacılık ve Turizm Ticaret Limited Şirketinin üzerinden Kadir KARACA’nın üzerine devredilmesi talebi hakkında teklif.

19-

03 S 0060 servis plakasının Yusuf UZEL’in üzerinden Sefa GÖKMEN Turizm ve Seyahat Taşımacılık Res Gıda Otomotiv Oto Yedek Parça Tekstil Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketinin üzerine devredilmesi talebi hakkında teklif.

20-

İlimizde şehiriçi nakliyaçılık yapmak isteyenlerin talebi hakkında teklif.

21-

Kamu kurum ve kuruluşlarından ve vatandaşlarımızdan gelen hız kesici, durak yeri trafik levhası ve trafik ile ilgili talepler hakkında teklif.

22-

Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi

Editör: Haber Merkezi